E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarallar'a operasyon---

Sarallar'a operasyon

Sarallar'a operasyon
27 Kasım 2019 - 09:36 borsagundem.com

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Sarallar' olarak bilinen gruba yönelik çeşitli ilçelerde operasyon düzenledi. Grubun liderlerinden Burhanettin Saral'ın da aralarında olduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince İstanbul merkez olmak üzere 3 ilde bu sabaha karşı operasyon düzenledi. Başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan Burhanettin Saral ve adamları Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı. Gözaltına alınma gerekçeleri arasında yaralama, tehdit ve haraç alma gibi suçlamaların bulunduğu öğrenildi.

Başını Sedat Şahin'in çektiği Şahinler grubuyla 15 yıl önce başlayan ve çok sayıda insanın ölümü ve yaralanmasıyla sonuçlanan savaşlarıyla kamuoyunun gündemine gelen grup elebaşı Burhanettin Saral, 4 yıl önce yine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece şartlı tahliye edilmişti.

Suç olaylarında kullanılan 8 silah ve çok sayıda mermiyle gözaltına alınan çeteye yönelik operasyon devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan27 Kasım 2019 23:31

    Doğru yapmışlar böyle suç örgütlerini toplasınlar

  • Gökhan görmş27 Kasım 2019 09:46

    Bu nasıl haber? Sarallar kim? Bu adamlar ne yapmış? suçları ne? Onlarıda açıklasanız bizde bilgilensek?

  • mantık27 Kasım 2019 11:26

    Sen bayağı komik bir cahilsin!  Okuduğunu anlamak ya da okumak gibi bir yeteneğin yok galiba!