E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞansal Büyüka Lig TV'den ayrılıyor---

Şansal Büyüka Lig TV'den ayrılıyor

Şansal Büyüka Lig TV'den ayrılıyor
07 Nisan 2016 - 23:15 borsagundem.com

Şansal Büyüka, Ersun Yanal ve Tümer Metin'le sunduğu Maraton programını yeni sezonda başka bir kanala taşıyor.

Şandal Büyüka'nın, 1996 yılından beri yaptığı Maraton programı için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile el sıkıştığı öğrenildi. Yeni sezonda Maraton, TV8 ekranlarında olacak. Her hafta ekrana gelen programda yorumlarıyla spor gündeminin nabızını tutan Şansal Büyüka'nın bu kararın izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu…

Maraton programı, Türkiye Süper Liginde haftanın gollerinin ve tartışmalı pozisyonların değerlendirilmesinin yapıldığı,maç istatistikleri ve yorumcularının rahat davranışlarıyla dikkatleri çeken başarılı bir futbol programı olma özelliğini koruyor.

YENİ PATRONU ESKİ ÇALIŞANI
Şansal Büyüka ile Acun Ilıcalı ilişkisi yıllar öncesine dayanıyor. Acun Ilıcalı, Show Tv'de çalışırken Beşiktaş muhabirliği yapıyordu. O dönemler Şansal Büyüka da onun müdürüydü. Şimdi TV8'in patronu olan Acun Ilıcalı, Şansal Büyüka'nın patronu olacak...

Erman Toroğlu'lu Maraton!
1996 yılında Show TV'de başlayan Maraton programı 2004 yılında Lig TV'de ekrana geldi. Eski bir hakem olan Erman Toroğlu da programın simgesi haline gelmiştir. Fakat 2010-2011 sezonunda Erman Toroğlu programdan ayrıldı. Yerine Mustafa Denizli geldi. Ayrıca derbi günlerinde programa ünlü Alman hakem Markus Merk de yorumcu olarak dahil oluyor.

Şansal Büyüka kimdir?
1992 yılında Şansal Büyüka Kanal 6'da program yapmaya başladı. 1993 yılında Kanal 6'dan ayrlıp Kanal D'ye geçti. 1994 yılında Kanal D'nin satılmasına rağmen hem Kanal D'de hem de Hürriyet gazetesinde yazıyor. 1996 yılında İlker Yasin'in gelmesine rağmen Kanal D'den ve Hürriyet gazetesinden ayrılıp hem Show TV'ye geçti hem atv'ye geçti hem Cine5'e geçti hemde Sabah gazetesine geçti. 1998 yılında atv'yi bıraktı. 1999 yılında Show TV'nin satılmasına rağmen hem Cine5'den ayrıldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde yazdı. 2012 yılında ise Çukurova Grubu ile sözleşmeleri bitmiştir. Halen Milliyet gazetesinde Spor Yazarı olarak çalışmaktadır. Türk Televizyon tarihinde efsane olmuş Maraton ve Televole programlarına imza atmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)