E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞanlıurfa'da doğum hastanesi bahçesinde patlama---

Şanlıurfa'da doğum hastanesi bahçesinde patlama

Şanlıurfa'da doğum hastanesi bahçesinde patlama
08 Ocak 2016 - 00:19 borsagundem.com

Oksijen tankında meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın paniğe yol açtı

Şanlıurfa’da, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nin bahçesindeki oksijen tankında meydana gelen küçük çaplı patlama sonrası çıkan yangın paniğe yol açtı. Korkulu anların yaşandığı hastanede yoğum bakım ünitesindeki hamile hastalar başka hastanelere sevk edilirken, şans eseri yaralanan olmadı.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan 4 katlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nin arka bahçesinde bulunan oksijen tankında, borulardaki gazın boşaltımı sırasında sıkışmadan kaynaklandığı sanılan küçük çaplı patlama meydana geldi, sonrasında ise yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, acil sağlık görevlileri de yoğun bakım ünitesindeki çoğunluğu hamile olan hastayı ambulanslarla başka hastanelere tahliye etti.

Hastanede paniğe neden olan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında şans eseri yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)