E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSanem Altan hayatında ilk kez oruç tuttu---

Sanem Altan hayatında ilk kez oruç tuttu

Sanem Altan hayatında ilk kez oruç tuttu
22 Haziran 2015 - 07:47 borsagundem.com

Gazeteci Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan hayatının ilk orucunu tuttu ve deneyimlerini aktardı

Gazeteci Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan, ilk oruç deneyimini takipçileriyle paylaştı.
Taraf gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni olan Gazeteci Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan, Ramazan ayının gelmesiyle hayatında ilk defa oruç tutacağını söyledi.

 "Vücudum ve zihnim için çok iyi bir şey yaptığımı biliyorum"diyerek Instagram'dan bir fotoğraf paylaşan Altan, çocuklar gibi heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

"ÇOCUK GİBİ HEYECANLIYIM"

 "Bugün de böyle doğdu. Hayatımda ilk defa oruç tutacağım, sahura kalktım bu sabah.. Vücudum ruhum ve zihnim için çok iyi bir şey yaptığımı biliyorum.. Ama çocuk gibi heyecanlıyım bakalım nasıl olacak. Tutanlarınız varsa Allah kabul etsin"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gok02 Temmuz 2015 14:03

    Insan olman yeterli musluman olman icin insan olup aklin yolundan gidersen dogru durust adil vicdanli dogayi hayvani insani seversen kimseyi uzmeden yasayabilirsen zaten muslumansin yani allahin istedigi gibi olmaktir muslumanlik oruc namaz zekat hactan ibaret degildir insan olamassan bunlari yapmanin bi manasi yoktur temelsiz ev gibi yikilirsin ahirette

  • elif22 Haziran 2015 22:11

    allah kabul etsin..her kim olursan gel yine gel sevgi dinir dinimiz..allah bize bi klap verdi ve bir akıl..ve bize sah damarımızdan yakın..allah kabul etsin inşallah hepimizin orucunu

  • Yeterki oruc tut22 Haziran 2015 20:20

    Ama kufur et, insanlara saldir, zina yap, hak ye,insanlar asla iyilik yapma, paylasma, gece gunduz ye ic vs.vs ama yilda bir ay pis bogazini tuttugun icin sevap islemis bir cennetlik ol, cumalari da kacirmazsan hurilerinle yasarsin sonsuza kadar.