E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonluk maçının stresine dayanamadı---

Şampiyonluk maçının stresine dayanamadı

Şampiyonluk maçının stresine dayanamadı
16 Mayıs 2021 - 05:08 borsagundem.com

Fanatik Galatasaray taraftarı olan Günay, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Muharrem Günay (35), Beşiktaş'ın şampiyon olduğu Süper Lig'de Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmanın stresine dayanamayıp kalp krizi geçirdı. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Günay, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Davutlar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde oturan Muharrem Günay, dün Süper Lig'de taraftarı olduğu Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile maçını izlemek için arkadaşlarıyla evinde bir araya geldi. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Günay, maçın ikinci yarısını izlerken birden fenalaştı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler Günay'ın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Günay, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muharrem Günay hayatını kaybetti. Günay'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri derin üzüntü yaşadı.
 


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kamil17 Mayıs 2021 17:57

    Ali yıldırım ne demişti,,ölmeden önce son sözüm Fenerbahçe olacak demişti,gittin kardeşim güme.Son söz kelimei şehadet olmalı.

  • Yusuf16 Mayıs 2021 20:35

    Onu evini çoluğu çocuğu nu galatasaray besler şimdi bu millette akıl yok şike dolarlar havada uçuyor futbol diye can veriyorlar babası ölse mezarına gitmeyenler var yazik

  • Zek16 Mayıs 2021 18:53

    Taraftarkadar fedakar eden kulüpte kimse yok yazık fanatiklik değmez kendinize fanatik olun gerisi hikaye

  • Arif gsli16 Mayıs 2021 16:07

    Nası yaşarsanız öyle ölürsünüz. Ve o şekilde dirilirsiniz. Herkes seçimini yapmakta özgür...

  • mezarci 16 Mayıs 2021 15:34

    Mac bahane,olum gercek

  • Ahmet işler17 Mayıs 2021 08:26

    Kime anlatıyorsun babacım, bir futbolcuda fanatiklik bulamazsın, çünki o aldıgı paraya bakar, kazandığı. Para ile çoçuklarının geleceğini hazırlar. futboldan anlamayan hayatında spor nedir bilmez, körü körüne futbul maçlarına futbolculara aşık olur. Ailelerin şucu, çoçukların yanında en çok neyle meşgul olursan çoçuk öyle yetişir.

  • nedo16 Mayıs 2021 15:15

    Niyazi oldu,,yazık,,,değer mi buna?

  • Baybars16 Mayıs 2021 13:25

    Bu kadar fanatikliğe gerek yok parayı götüren başkası boş verin bu kadar ciddiye almayın bu işi