E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonluk için henüz karar vermedik---

Şampiyonluk için henüz karar vermedik

Şampiyonluk için henüz karar vermedik
02 Nisan 2021 - 10:34 borsagundem.com

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin geçmiş dönemlere ilişkin şampiyonluk talebinin reddedildiği şeklindeki iddialara dair önemli sözler söyledi: “Henüz böyle bir kararımız yok. En yakın zamanda açıklayacağız.”

Sosyal medyada "Fenerbahçe'nin geçmiş yıllardaki Türkiye birinciliklerinin; şampiyonluk olarak tescil edilmesi için TFF'ye yaptığı başvurunun reddedildiği" şeklinde çıkan iddialara dair Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Akşam'a önemli açıklamalar yaptı.

Özdemir, bu konuda henüz bir karar alınmadığını belirterek, "Bu konuda henüz verilmiş bir kararımız yok. En yakın zamanda açıklayacağız. Ama şu an öyle bir karar yok" dedi.

Başkan Özdemir, Trabzonspor'un Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nun seçimle gelmesine yönelik FIFA'ya yaptığı başvuru hakkında da konuştu.

Trabzonspor'un talebinin FIFA tarafından kabul edildiğine dair kendilerine bir yazı gelmediğini vurgulayan Özdemir, "Ne bize FIFA bu konuda bir görüş sordu, ne de bir talepte bulundu. 'FIFA kurulların seçimi için TFF'ye yazı gönderdi' bilgisi doğru değil. Hayır, yok böyle bir şey" ifadesini kullandı.

TFF'de aranan terazi Terim'de çıktı

 

Galatasaray'dan TFF'ye flaş başvuru

 

TFF Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ret!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kartal02 Nisan 2021 18:18

    100 defa şampiyon olsan kimene ki o zaman ki il bazında bölgesel şampiyonluk gazoz kupası şampiyonluğu gibi olsa gerek

  • Taraftarium02 Nisan 2021 15:09

    İşleri güçleri şike

  • kamil02 Nisan 2021 11:10

    Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir çok futbolcuyu tanıyor, adlarını liglere ve stadyumlara veriyorsunuz da o tarihlerde şampiyon olan takımların şampiyonluklarını neden şimdiye kadar görmezden geldiniz.