E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi'ndeki dev maçta kazanan çıkmadı---

Şampiyonlar Ligi'ndeki dev maçta kazanan çıkmadı

Şampiyonlar Ligi'ndeki dev maçta kazanan çıkmadı
28 Eylül 2016 - 01:57 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi F Grubu maçında Borussia Dortmund evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı.

Signal Iduna Park'taki maçta ev sahibi Dortmund'un sayıları 43. dakikada Varane'nin kendi kalesine kaydettiği golle ve 87. dakikada Schürrle ile geldi. Real Madrid'in gollerini ise 15. dakika Cristiano Ronaldo ve 68. dakikada yine Varane kaydetti.

Bu sonuçla birlikte ilk maçlarında galibiyet alan iki ekip sahadan 1'er puanla ayrılarak grupta 4 puana yükseldiler.

Öte yandan Borussia Dortmund'da milli yıldızımız Emre Mor 78. dakikada oyuna dahil oldu...

İSTATİSTİKLER:
Borussia Dortmund ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son beş sezonda yedinci kez karşı karşıya gelecek. Real Madrid, Dortmund deplasmanındaki son beş maçını da kazanamadı. Avrupa kupalarında Real Madrid sadece Inter ve AC Milan deplasmanlarında daha uzun kazanamama serisine sahip (yedişer maç). Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund deplasmanındaki son üç maçını kaybetti; bu turnuvada bir rakibe karşı deplasmandaki en uzun mağlubiyet serileri.

Borussia Dortmund'un Real Madrid'e attığı son altı golün dördü Robert Lewandowski'den, ikisi Marco Reus'tan geldi. Bu gollerin tamamı Signal Iduna Park'ta atıldı. Borussia Dortmund kendi evinde Avrupa kupalarında İspanyol takımlarına karşı oynadığı son dört maçını kazandı ve bu maçlarda en az ikişer gol attı. Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı son dokuz maçın yedisini kazandı ve bu maçların sadece birinde gol atamadı.

ALMAN TAKIMLARI EVLERİNDE MUTLU
İstatistiklere yansıyan verilere göre, Alman takımları kendi evlerinde İspanyol takımları ile karşılaştıkları maçların 78'ni kazandı. 38 karşılaşmayı beraberlik ile tamamlayan Almanlar, İspanyol takımlarına 46 kez mağlup oldu. Dortmund, evinde 7 kez karşılaştığı Real Madrid'i 3 kez mağlup etti. Maçların ikisi beraberlik ile sonuçlanırken birisinden mağlubiyet çıktı. Dortmund evinde karşılaştığı son 3 maçı galibiyetle kapatırken, Real Madrid son 3 maçı 2 galibiyet bir beraberlik ile tamamladı. Aynı zamanda Dortmund, Bundesliga'da sahasında oynamış olduğu karşılaşmalardaki yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)