E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oldu---

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oldu
18 Ağustos 2020 - 23:54 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist PSG oldu. Fransız devi, kupanın sürpriz takımı Alman ekibi Leipzig'i etkili bir oyunla 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Daha önce Şampiyonlar Ligi kupasını hiç kazanamayan ve finale dahi çıkamayan Leipzig ile PSG kulüp tarihleri için önemli bir maça çıktı. Mücadeleyi Fransız devi PSG 3-0 kazanarak tarihinde ilk kez finale yükseldi.

PSG'nin gollerini 13. dakikada Marquinhos, 42. dakikada Angel Di Maria ve 56. dakikada Bernat kaydetti. Arjantinli yıldız Di Maria diğer iki golün de asistini yaparak maçın yıldızı olmayı başardı.

Leipzig ise rakibi karşısında ikinci yarının ilk 10 dakikalık bölümü dışında pek etkili olamadı. Kısa süreli bir yapılanma sonrasında tarih yazarak Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükselen Leipzig, PSG'nin yıldızlarına dayanamadı.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibi yarın Lyon ile Bayern Münih arasında oynanacak maçın galibi olacak. Şampiyonlar Ligi finali Pazar günü saat 22.00'de başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)