E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'dan alınabilir"---

"Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'dan alınabilir"

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'dan alınabilir
18 Nisan 2023 - 12:20 borsagundem.com

Finali İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi'nde sezonun son evresine girilirken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul'da oynanması planlanan 2022-23 sezonu Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınabileceği öne sürüldü.

"SEÇİMLER SEBEBİYLE ALINABİLİR"

İngiliz basınından Independent'in haberine göre; Türkiye'de yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınması gündeme geldi.

"HUZURSUZ BİR ORTAM VAR"

Independent'in haberinde; "Seçim nedeniyle İstanbul'da ve Türkiye'de huzursuz bir ortam var. Kim kazanırsa kazansın, siyasi uzmanlara göre bu huzursuz ortam devam edebilir. Eğer bu durum gerçek olursa, UEFA maçın oynanacağı yeri değiştirebilir. Son 3 sezonda final yerlerini değiştiren UEFA, bunu yapmaya artık çok daha hazır durumda." ifadeleri kullandı.

DAHA ÖNCE İKİ KEZ ERTELENDİ

İlk olarak 2019-20 yılında İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Bayern Münih-PSG finali, pandemi sebebiyle Portekiz'in Lizbon şehrine alınmış ve Benfica Stadyumu'nda oynanmıştı. 1 yıl sonra ise yine İstanbul'da oynanması planlanan Chelsea-Manchester City finali, Türkiye'nin İngiliz hükümetinin Covid kırmızı listesinde bulunması sebebiyle yine Portekiz'e, bu kez Porto şehrine verilmişti. Son olarak geçtiğimiz yıl, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde oynanması planlanan Liverpool-Real Madrid finali, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle Paris'teki Parc des Princes Stadyumu'na verilmişti.

'UEFA Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'a 3 milyar lira kazandıracak'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Nisan 2023 08:06

    Sana söz Final İstanbul da oynanacak :D bir vaadde ben atayım ...

  • Final18 Nisan 2023 19:31

    Alınmayacak istanbulda final

  • Mert oluk 18 Nisan 2023 12:54

    Erdoğan Kötü yönetiyor olabilir Ama hiç yönetilememe riski var O yüzden bir 5 yıl daha Erdoğan hayırlı olacaktır.

  • Haydar 20 Nisan 2023 15:50

    Kagan iyi sallamışsın FIYATIN NE

  • xyz18 Nisan 2023 15:25

    Sen korkma ali babacan acemi bir siyasetci olup, Anayasadan Türk Dilini ve Türklüğü çıracağım demiş ve ayrıca Baykar Makinaya Dokunup kapatacağız demiş bizim Kılıçtaroğlu hele bir seçilsin onların defterini dürer o yüzden sen bize oy ver.

  • Kağan 18 Nisan 2023 15:08

    Bence daha kötü olmaması için değişim olabilir. Borsada ve tüm paranın döndüğü sektörlerde bir çete oluşumu hissetmiyormusunuz? Mülakatlar, sınav sorularının dağıtılması, askeri sırların deşifre edilmesi, Eyt ye takılan büyük bir kesiminin emekli olduktan sonra kanun çıkması, Batı ülkelerinde ki gibi mülteci politikamızın olmaması, yanan ormanlar, enkaz altında kalanlar, daha sayamadığım onlarca ekonomiyi bitirecek yanlış alınan kararlar, yap işlet devretlerin zararları, dini istismar içeren sözler camilere siyaset bulaşması, dini açıdan veya ülkeyi bölmek için örgütlenen yapılanmalar, yani bunların tamamına mukadderat mı diyelim? Allah bize iradeyi ve aklı insanlara secde edin diye vermedi. Ortada da gözle görünen elle tutulan bir yansıma olduğuna göre herkes seçiminde özgürdür. Sözünde hakikatli olan kazansın. Bizler seçtigimiz insanlara yetki verirken özel giderinide karşılamak zorunda değiliz. Birini sevebiliriz ama körü körüne de bağlı olmamalıyız.