E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞamil Tayyar'dan çarpıcı iddia!---

Şamil Tayyar'dan çarpıcı iddia!

Şamil Tayyar'dan çarpıcı iddia!
18 Aralık 2013 - 10:12 borsagundem.com

Şamil Tayyar, uluslararası istihbarat örgütleriyle bağlantılı bazı odakların yeni bir plan geliştirdiğini savundu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, iş adamlarından bakan çocuklarına uzanan yolsuzluk operasyonunu, iki milletvekilinin istifası ve AK Parti ile cemaat kavgasına ilişkin T24'ün sorularını cevapladı. Tayyar konulara dair şunları söyledi:
 
"TÜRKİYE'YE AYAR VERMEK İSTİYORLAR"

 
"Yeni bir küresel denklem oluşuyor. Bu denklemde Türkiye ağırlık kazanmak istiyor. Ancak küresel aktörler, Türkiye'nin yeni rolünden ve taleplerinden rahatsız. Onun için Türkiye'ye ayar vermek istiyorlar. 2014 yılında yapılacak mahalli seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri kritik gözüküyor."
 
"ERDOĞAN'SIZ BİR TÜRKİYE İSTENİYOR"
 
"Erdoğan'sız bir Türkiye hayal edenler, hem yerel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti'nin kaybetmesini hedefliyor. Bu amaçla bir süredir, iç içe girmiş birbiriyle ilintili oyunlar sahneleniyor."
 
"Sayın Erdoğan'ı, cumhurbaşkanlığı adaylığı fikrinden vazgeçirmeye ve başbakanlık koltuğundan edinceye kadar bu kaosu sürdürmeye çalışacaklarını düşünüyorum."
 
"BUNLAR DİZ ÇÖKTÜRME HAMLELERİ"

 
"Gezi olayları, dershane bağlamında çıkartılan 'diz çöktürme' girişimleri, bu son operasyon, Başbakan'a ve AK Parti'ye yönelik stratejik hamlelerdir."
 
"Meselenin, AK Parti ve cemaat kavgasına indirgenmesi sorunun büyüklüğünü görmemizi engeller. Cemaatin gerçek anlamda AK Parti ile hiçbir problemi olmadığını düşünüyorum. Ancak, uluslararası istihbarat örgütleriyle bağlantılı bazı odaklar cemaat ve hükümete siyasi rota çizmeye çalışıyorlar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.GUR18 Aralık 2013 17:14

    Şamil bey iyi güzel söylüyorsunuzda,bu beyefendiler yolsuzluk usulsuzluk rüşvet işine bulaşmadılarmı neden bu zatları savunmaya geçiyorsun yok şoyle yok böyle diye neden,babacan hakkında birşey söylemiyorlar yakınlarını gözaltına almıyorlar çünki adam dürüst o akpli değilmi partinizin içindeki çürükleri atıp temizleyeceğinize hemende savunmaya geçiyorsunuz yani şimdi polislerle savcılarmı suçlu oldu

  • YILMAZZ18 Aralık 2013 11:52

    11 yıldır tek başına ikdidar olan bir parti devletin içine sızdığı iddia edilen topluluğu suçlayarak yolsuzlukları örtbas etmek istiyorsa ve buda kendini mağdur gösterecek geçerli bir bahane olarak görülüyorsa ,,bu durumu destekleyenlerinde vay haline.!!!!!!!!!!! devletin emniyet ve hukuksal gücü cemaat diye adlandırılan topluluğun eline geçmişse,buda hükümetin kendini savunacağı bahane haline gelmişse,ikdidarın bu konuda ayrıca bir sorumluluğu yokmu? halkın seçtiği bir yönetim yolsuzluk iddilarında ben aciz kaldım,devletin içinde benden daha güçlü olanlar var,bunlarda beni zayıflatmak için harekete geçti diyecek ,bizlerde;;; devlet iç hesaplaşmalar adına labirente dönüşmüş,bunun hesabını nasıl sormamız gerekir diye düşünmek yerine,,ikdidar için ağıt yakıp ,vah vah diyeceğiz.!!şuan işleyen hukuk t.c anayasının oluşturduğu kanunlara dayanarak işleyen bir hukuk,sanki yurtdışından bir birim gelmiş ve soruşturma başlatmış gibi savunma yapılmasını doğru bulanların yolu açık olsun..allah sonumuzu hayretsin.!!mossad mış, dış mihraklarmış gibi bahanelerin arkasına sığınanlar ,TÜRKİYE Artık alan değil veren bir ülke,dış politilkada söz sahibi,,vatandaşları birinci sınıf,,ekonomik potansiyeli en üst seviyede,oraya kafa tuttuk ,buraya özür dilettik ,ABD başkanının önünde bacak bacak üstüne attık, sloğanları ve bunların bazılarınıda afişlerle sunmak durumuyla birlikte ''güçlü TÜRKİYE'' iddialarını yabanamı atıyorlar.!!!

  • TC VATANDAŞI18 Aralık 2013 11:37

    Neye el atılsa elde kalıyor.Bu kadar sene takip edilen ve operasyon sonucu bakanların oğullarının da içinde bulunduğu belli olan bu karmaşık ilişkilerin bir an önce sonuçlanması lazım.ama yine olmayacak.Çünkü operasyonu yapan polisler görevden alınmış.Yerlerine bilin bakalım kimler atanacak.?

  • Dünya18 Aralık 2013 11:08

    Ne hikmetse hep mağdur olan akp yolsuzluk var deniliyor akp mağdur insanlar hapse düşüyor neyle yargılandıklarını bilmiyorlar 4,5 - 5 yıl sonra serbest bırakıyorsun akp'ye karşı birşeyler vardı da onun için içeride deniliyor artık yemezler 10 yıldır hep mağdurum diye geçindiler .... yolsuzluk varsa sonuna kadar gidilsin

  • YILMAZZ18 Aralık 2013 11:03

    Bu durumda ortada herhangi bir durum yok,bu soruşturmaların altıda boş,savcılar spor olsun diye işadamlarını ve bakan çocuklarını soruşturma kapsamında misafir ediyor..eh o zaman mesele yok.!...peki ya belgeler ortaya çıkar,bu iddialar ispatlanırsa buna rağmen ,olsun öylede olsa yinede bu akp yi yıpratmak için yapılmış birşeydir demeye devam edelim.!!!yada şöyle diyelim,evet yolsuzluk var ama olsun be kardeşim ona bakmayın akp yıpratılıyormu yıpratılmıyormu siz ona bakınmı diyelim.????...sayın şamil tayyar bu sözleri boşa sarfetmiş,böyle durumlarda söylenilebilecek en klasik ve en basit söylevlerle yorum yapması faydadan çok zarar getirir..biz vatandaş olarak söylenilene değil ortaya atılan iddiların devamına bakacağız..

  • alperen18 Aralık 2013 10:59

    Operasyon Mossad-Cıa ortak yapımı.Amaç Halkbank'ı tehdit ederek İran-Türkiye ticaretini bitirmek.Kendi kontrollerinde olmayan herşeye saldıran Neocon'lar.Türkiye-Ermenistan yakınlaşması Fransa'yı rahatsız etti.Onlarda kendi ellerindeki düğmeye bastılar.

  • ass18 Aralık 2013 10:57

    cemaetin suçu yolsuzluklarımı söylemek oldu şimdi tabi niye söylüyorki yesinler ülkeyi nede olsa vatandaş ödüyor değilmi

  • baltazar18 Aralık 2013 10:54

    şamil bey yolsuzluğun çapı 100 milyar euro nun üzerinde..! bu konuda da iki kelime söyleseniz iyi olur du sanki..!

  • HATAYLI MEMOLİ18 Aralık 2013 10:48

    Benim şahsi görüşüm böyle bir yolsuzluğa ne sayın başbakan nede cemaat nede insan olan göz yumar ucu nereye giderse gitmeli gerçekler ortaya çıkartılmalı adı geçen siyasiler lideri zor durumda bırakmamak için hiç olmaz ise soruşma sonuçlanana kadar görevlerinden kendilikleriyle ayrılmalılar gerçekten mahsum iseler

  • mehmet18 Aralık 2013 10:42

    cemaati,çok takdir ediyordum.onları fedakar bir sivil toplum hareketi olarak görüyordum.meğer siyasi bir hareketmiş.hayal kırıklığına uğradım.

  • günaydın Türkiyem18 Aralık 2013 10:40

    peki niye bunlar olaylar patlak verince dile getirilyor? Türkiye'de ne kadar casus var, neden bilinmiyor??

  • mehmet18 Aralık 2013 10:39

    cemaate,elimden gelen yardımı yapıyordum.artık hiçbir yardımda bulunmam.demek ki masum değillermi.onların hizmeti,koçlara ve amerikaya imiş.

  • BİLGİN 18 Aralık 2013 10:39

    ERDOĞANSIZ BİR TÜRKİYE DEMEK 13 SENE ÖNCEKİ ZENGİN AİLELERİN YÖNETTİĞİ BİR TÜRKİYE DEMEK ONLAR BİZİM EFENDİMİZ BİZLERDE ONLARIN KÖLESİ VE UŞAĞIYIZ BİZİM SIRTIMIZDAN ZENGİN OLANLARA GEÇİT VERMEMEMİZ LAZIM EĞER İNSANCA YAŞAMAK İSTİYOR İSEK İNADINA TAYYİB ERDOĞAN KEFENİNİ GİYEN BİR LİDER

  • musatafa18 Aralık 2013 10:39

    atatürk boşuna mı din ve devlet işlerini birbirinden ayırdı sarıklı dan emir alın memleketi yönetin diyemi kurdu bu devleti soyun çalın çırpın sonrada allahın izniyle deyip seçim propagandası yapın siz önce allahın emirlerini ögrenin siz boyuna KUL hakkı yedirdiniz bunun hesabını nasıl vereceksiniz bilmem borsada milletin parasını düdkleyip durdunuz devam edin çok iyi bir yoldasınız....

  • mehmet18 Aralık 2013 10:37

    türkiye ekonomisi ve borsayı,cemaat etkisi çökertti.çok yazık oldu memleketimize.

  • mehmet18 Aralık 2013 10:36

    hoca amerikadan ülkemizi okadarçok etkiliyorki,ekonomi ve borsa çok kötü etkileniyor.ülkemize yazık oluyor.

  • cevval18 Aralık 2013 10:35

    inşallah

  • AKp milletvekili18 Aralık 2013 10:35

    Ülkeyi yağmalayanları diz çökertmek ise bu ülkeye çok büyük iyilik yapılıyor. Bu milletvekili neye ne kadar hakim yoksa ortakmı?

  • cef18 Aralık 2013 10:34

    Erdogani etkilememeli. Curuk yumurtalar gitmeli. Bunlar hangi partide olursa ayni

  • cevval18 Aralık 2013 10:33

    o uluslararası örgütler sayesinde ulusalcılarıo tasviye eden de siz değil misiniz? işinize gelince güzel, gelmeyince tu ha. riyakarsınız

  • Klgyozede18 Aralık 2013 10:32

    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kusura bakmayında adamların yaptıkalrı ortada. Bunun yanı sıra Kiler Gayrimenkul Yat. Ort. firması'na zarar eden şeker gayrimenkul hisseleri fahiş fiyata satıldı. Küçük yatırımcı soyuldu. Yapan kim sizin adamlarınız onay veren kim yine sizin adamlarınız. Ee artık biraz utanın yani. Bu ne aymazlık

  • mehmet18 Aralık 2013 10:31

    hoca amerikadan türkiye'nin gündemine oturuyor.toplumu sarsacak sözler söylüyor.türkiye allak,bullak oluyor.türkiye'yazık oluyor.

  • Eyyup18 Aralık 2013 10:31

    Aynen katılmamak mümkün değil