E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞam'dan Türkiye iddiası: Bizi çağırmadı---

Şam'dan Türkiye iddiası: Bizi çağırmadı

Şam'dan Türkiye iddiası: Bizi çağırmadı
11 Aralık 2019 - 10:36 borsagundem.com

İstanbul'da yapılması planlanan Suriye zirvesi ile ilgili kritik bir iddia ortaya atıldı. Suriye'nin BM Temsilcisi Beşir Caferi Türkiye, İngiltere, Fransa ve Almanya'nın gerçekleştireceği zirve ile ilgili olarak , "Türkiye bizi çağırmadı" dedi.

İç savaşın ve kaosun bitmek bilmediği Suriye ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Geçen hafta İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen NATO Zirvesi sırasında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson Şubat ayında Suriye Zirvesi yapılmasına karar kılmıştı.

İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan zirve ile ilgili olarak Suriye’nin Birleşmiş Milletler Temsilcisi Beşir Caferi açıklamalarda bulundu. Caferi, “Bizim Türkiye ile diplomatik ilişkimiz yok. Hayır, bizi davet etmediler. Temelde diplomatik olarak konuşmak gerekirse Türkiye ile bir ilişkimiz yok, halen topraklarımızı işgal ediyorlar ve birçok krizin arkasında onlar var” dedi. (Sözcü)

Erdoğan'la görüşür müsünüz sorusuna Esad'tan küstah yanıt!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • edy11 Aralık 2019 12:08

    Sünni (% 74) muhaliflerin çoğunluğu . Bütün dünya tanımasa ne yazar.Nusayri (% 12)Hristiyan (% 10)Dürzî (% 3)    Suriyedeki mezhebi yapı böyle .      Esad %12 lik grubtan geliyor. bütün dünya tanısa ne yazar. esad ailesi zorbalıkla yönetimi gasbetmiştir. 

  • fatih istanbul11 Aralık 2019 11:46

     ÜLKESİNİ BOMBALAYAN  VATANDAŞINI  ÖLDÜREN  İŞKENCE  YAPAN  DÜŞMANIM  DEDİĞİ  İSRAİLE  BİR  BOMBA  ATMAYAN  İRANIN  RUSYANIN  SURİYEDE  KUKLASI  AŞAĞLIK KATİL REJİMİN  TEMSİLÇİSİNLE  NE  GÖRÜŞECEKSİN  

  • doğru11 Aralık 2019 15:09

    dediklerin doğru fakat ülkeler duygularla yönetilmez , ülkenin çıkarlarına göre yönetilir ,bu kafayla gidersen dört milyon suriyeli birkaçsene sonra 10 milyona çıkar...

  • fafa11 Aralık 2019 11:04

    Suriye'siz ,Suriye zirvesi,nasıl olacaksa?

  • Yetti gari11 Aralık 2019 10:59

    Suriyeli mültecileri göndermek için Suriye yönetimiyle görüşmelisiniz. Yoksa bu olay kangren haline geldi. Sizin keyfinize, kaprisinize, görüşünüze  göre mi bu memleket yönetilecek bugün varsınız yarın yoksunuz fatura bize mi. Anlaşın artık bıktık kaprislerinizden . Unutmayın ailenizi değil ülkeyi yönetiyorsunuz. Bu mültecileri istemiyooooruuuuzzzz.

  • Yorum11 Aralık 2019 10:51

    Suriye ülkemiki sizi adam yerine koysunlar saddam bike şerefi ile öldü

  • fafa11 Aralık 2019 11:56

    Beğensen de beğemesen de bütün dünyanın tanıdığı Suriye, bir ülke.Senin ülkenin hakkında başka ülkeler toplantı yapsalar nasıl karşılarsın?