E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSalih Müslim Berlin'de PKK mitingine katıldı---

Salih Müslim Berlin'de PKK mitingine katıldı

Salih Müslim Berlin'de PKK mitingine katıldı
03 Mart 2018 - 19:36 borsagundem.com

Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslim Berlin'de ortaya çıktı

Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslim Berlin'de ortaya çıktı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının düzenlediği mitinge katılan PYD eski eş başkanı Salih Müslim burada bir konuşma yaptı.

Brandenburg Kapısı önündeki mitingde zaman zaman bölücü başı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin açılmasına rağmen polisin müdahale etmemesi dikkati çekti. Polisin sadece posterlerin indirilmesi konusunda sahneden anons yaptırdığı duyuldu.

Sol Parti Federal Milletvekili Tobias Pflüger de mitinge katılarak yaptığı konuşmayla terör örgütü yandaşlarına destek oldu.

Öte yandan Berlin polisinden yapılan açıklamada, miting öncesi yapılan yürüyüş esnasında PKK yandaşlarının polise poster sopaları ve göz yaşartıcı gazla saldırdıkları ve 4 polisin yaralandığı belirtildi.

Burada yaşanan olayda 3 PKK yandaşının gözaltına alındığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zaxa04 Mart 2018 11:24

    Bu adam öcalan ın öz kuzeni. Bu adam ankarada kırmızı halı ile karşılanıyordu 2 yıl önce. Bu adamın öz abisinin şanlıurfa da zehra üniversitesini kurmasına izin verilmiş durumda. Bu izni almanya değil türkiye verdi, veriyor. Yine kandiriliyirsunuz...

  • Zübeyir Bal04 Mart 2018 02:27

    İşte ekonomi 16 yılda çok zayıflayınca batılı devletler bizi dinlemiyor. Biz Almanya ne derse yapıyoruz. Çünkü yaptırım uyguluyor ve terörist gazeteci Deniz Yücel’i serbest bırakıyoruz.

  • ergn04 Mart 2018 01:26

    Tipe bak...Nerede olsa içeri atarlar...

  • Maalesef04 Mart 2018 00:17

    Yanlış dış politikamız yüzünden Almanya bize YPG kadar değer vermiyor artık.

  • Kubat03 Mart 2018 23:36

    Pkk lılar Alman polislerine saldırmışlar.Almanya demokrat gibi davrandığını düşünüyor ama Türkiye 40 yıldır terörün içinde.Sap döner keser döner derler bir anda kendilerini terör belasının içinde bulurlarsa şaşırmasınlar.

  • Okie Dokie03 Mart 2018 21:55

    Müslüm baba vardı eskiden. Şarkılarını severek dinlerdik. Müslüm baba öldü yeni müslüm'ler türedi. Bu müslüm terörist müslüm ama.

  • vatansever04 Mart 2018 00:23

    Adam terörist doğru ama ne saçma örneklendirme ve boş yorum yapmışsın Müslüm Gürses gibi bir değer ile orneklendirme hoş değil

  • South Park 03 Mart 2018 21:16

    Deniz Yücel şartsız koşulsuz (karşılığında bir isim alınmadan) almanyaya gitti. Böyle itleri de Avrupa istesek de vermiyor. Üstüne provokasyon peşinde adamlar.

  • gnçlk... : ))03 Mart 2018 20:49

    Büyük sürprize hazır olun ey teröristler... 100 zırhlık Türk konvoyu Suriye topraklarında.... Rotasını çizdi :D geliyor... Yarından sonra görürsünuz hahaha :D ne olacağını. Allah yollarını açık etsin askerlerimizin.... "ne mutlu Türküm diyene..."

  • .04 Mart 2018 12:43

    Raco Türk bayrağını gördü. Geçmiş olsun ordakilere insanlık sizlerin olsun... İnsan haklarınız Türkiye Cumhuriyeti Devleti güvencesi altındadır.

  • emekli03 Mart 2018 20:04

    kılıçtaroğlu günaydın.....

  • Yuh!04 Mart 2018 00:10

    Kafana taş düştü muhtemelen.