E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaldırıları o örgüt üstlendi---

Saldırıları o örgüt üstlendi

Saldırıları o örgüt üstlendi
10 Ağustos 2015 - 15:51 borsagundem.com

Sultanbeyli'de yapılan saldırıyı Halk Savunma Birliği adlı örgüt üstlendi

Sultanbeyli'de bir polisin şehit olduğu, 3 teröristin öldürüldüğü, 10 kişinin yaralandığı çifte saldırı "Halk Savunma Birliği" adlı bir örgüt adına üstlenildi.

Radikal'in haberine göre; İstanbul Sultanbeyli'de dün gece Fatih Polis Karakolu'na düzenlenen bombalı intihar saldırısıyla başlayan ve bugün olay yeri incelemesi yapan polislere yönelik uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla devam eden saldırılar, "Halk Savunma Birliği" adlı bir örgüt adına açılan Twitter hesabından atılan mesajlarla üstlenildi. 

ADIMLAR DERGİSİNE YÖNELİK SALDIRIYI DA ÜSTLENMİŞTİ

Halk Savunma Birliği adlı örgüt, daha önce de İslamcı İBDA-C örgütüne yakınlığıyla bilinen Adımlar dergisinin Kağıthane’deki bürosuna yönelik 26 Mart 2015’de gerçekleştirilen bombalı saldırıyı da üstlenmişti. Bu saldırıda da 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • e10 Ağustos 2015 16:34

    ibda-c örgüt değil bir düşünce sistemi. sonunda da c yok aslında. İslami Büyük Doğu Akıncıları ismi. islamcı ibda-c örgütü diye bir örgüt yok. islamcı adam terörist olamaz. yazılarınızda biraz hassas olun. IŞİD de değil DAEŞ mesela. bir müslüman olarak teröristliği kabul etmiyorum.