E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaldırı öncesi tweet atanlar gözaltına alındı---

Saldırı öncesi tweet atanlar gözaltına alındı

Saldırı öncesi tweet atanlar gözaltına alındı
14 Ekim 2015 - 10:40 borsagundem.com

Ankara Garı önünde yaşanan patlamadan önce patlamaya ilişkin tweet atan kişiler gözaltına alındı

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ankara'daki terör saldırısından önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Bomba Ankara'da patlayacak!.." paylaşımında bulunulan "@DrBereday" hesabıyla ilgili terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tıpkısının aynısı14 Ekim 2015 10:58

    Osmanlı'yı(Bugün Türkiye) kendi içine hapsedip, ücra köşelerdeki stratejik topraklarını tırpanladılar. Bu arada İngilizler Mısır'ı işgal ettiler.Adamlar akılla ve bugün kullandıkları o yöntemle hemen harekete geçtiler. Yemen'de bir adama "Sen Halifesin" (bugün Demirtaşa ön plana çıkarıyorlar) diyerek ayaklanmasını sağladılar. Binlerce ahmağı da peşine taktılar. Osmanlı'ya terörist saldırılar düzenlemesine yardımcı oldular. Osmanlı sahte Halife ve onun tayfasının oluşturduğu terörle uğraşmaya zorlanırken, terörden beslenenler de Mısır'ı iyice mideye indirip geviş getiriyordu. Tıpkı bugün Ortadoğu'da ve Suriye'de oynanan oyunlar gibi. Geçen sene "Suriye'nin Kuzey'i Türkiye'ye bağlanacak" diye ayağa kalkan Batı basını, bugün "Türkiye'nin içerdeki olaylardan başını kaldıracak mecali" yok diye nara atıp sevincini dünyaya haykırıyordu.