E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSaldırı değil yorgun mermi---

Saldırı değil yorgun mermi

Saldırı değil yorgun mermi
12 Ağustos 2015 - 22:50 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına isabet eden kurşunun serbest düşüşe geçen, "yorgun tabir edilen mermi çekirdeği" olduğu bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Topal'ın kullandığı araca ateşli silah mermi çekirdeğinin isabet etmesi olayına ilişkin Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünün yaptığı teknik inceleme neticesinde, olay yerinde ve oto üzerinde trafik akımı durdurularak, yol, bariyer ve toprak alanda sistematik inceleme yapıldığı ve aramalarda herhangi bir balistik bulguya rastlanılmadığı belirtildi.

Aracın zırhlı olmadığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ölçümlenen veriler ışığında ve elde edilen bulgular neticesinde, mermi çekirdeğinin çarpma noktasına daha üst bir bölgeden geldiği, aracın bulunduğu nokta üzerinde herhangi bir yapı olmadığı, mermi çekirdeğinin serbest düşüşe geçen, yorgun tabir edilen mermi çekirdeği olduğu, bahse konu araca hedef gözeterek ateş edilmediği kanaatine varıldığı anlaşılmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)