E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSakarya'daki havai fişek fabrikasının sahibi gözaltına alındı---

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının sahibi gözaltına alındı

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının sahibi gözaltına alındı
07 Temmuz 2020 - 14:32 borsagundem.com

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasının sahibi 2 kişi, patlamaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Son olarak soruşturma kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların fabrika sahipleri olduğu belirtildi.

Soruşturma kapsamında daha önceden gözaltına alınan  1 sorumlu müdür, 1 iş güvenliği uzmanı ile 2 ustabaşı 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan tutuklanmıştı.

Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alana kurulu havai fişek fabrikasında 3 Temmuz'da saat 11:15'te meydana gelen ve yaklaşık 50 kilometre uzaklıktan, kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 7 kişi hayatını kaybetmiş, hastaneye kaldırılan 122 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

Sakarya'daki patlamada ölü sayısı 7'ye çıktı

Sakarya'daki patlamada saldırı ve sabotaj izine rastlanmadı

Sakarya'daki patlamaya ilişkin gözaltı sayısı 4'e yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökhan07 Temmuz 2020 16:52

    Takipteyiz... izliyoruz... Gözaltı bitince serbest mi kalacak hicbirşey olmamış gibi yoksa tutuklanacak mı?

  • turan07 Temmuz 2020 16:11

    bekçiye hesabı keserler yola devam

  • emekci07 Temmuz 2020 16:06

    60 metre kare fabrika kracağım diye 3 aydır uğraşıyorum, izin alamadım. havai fişek gibi tehlikeli ibr malzeme de değil. nasıl alıyorsa bunlar

  • Bika07 Temmuz 2020 15:43

    Tekrar tekrar kaza olan havai fişek fabrikası tamamen kapatılıp mısır tarlası olarak kullanılırsa daha iyi olur. Geceleri havai fişek patlaması insanları rahatsız ediyor. Işık gösterisiyle kutlamalar yapılabilir.

  • Mustafa07 Temmuz 2020 15:31

    Yatsın içerde. Adı paragöz

  • mucize reis07 Temmuz 2020 15:03

    sosyal medya bunun için engellenmeli, sınırlanmalı. trt 1 haberlere gore ve bakan ve reis açıklamalarıba görevahim kazaı bu.. ama sosyal medya ve işçilerin ifadelerinde buyuk kusur ve ihmal oldugu tutanak altına alınınca sosyal medya baskısı ve video paylaşımları ile iş adamları kodese gidiyor... keşke ilk gün, ilk dakia, olay gunu bu hakuki işlemler yapılsad, bizde alkışlasaydık.. not: sayın soylu denetımlerde sorun yok dedi tvde izledim. vali beyde şahsen inceledim dedi.. eee  gunler sonra bu tutuklama ne diye geldi ?

  • 907 Temmuz 2020 14:58

    suçu yine işçiye atarlar bunlara birsey olmaz