E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahte içkiden ölenlerin sayısı 35'i buldu---

Sahte içkiden ölenlerin sayısı 35'i buldu

Sahte içkiden ölenlerin sayısı 35'i buldu
13 Ekim 2020 - 09:13 borsagundem.com

Sahte içkiden ölümlerin sayısında artış yaşandı.

Geçen cuma günü Kırıkkale'de başlayan sahte içki ölümleri önce İzmir'e sıçradı. Ölü sayıları kısa sürede iki haneli sayılara yükselirken dün Mersin, İstanbul, Muğla ve Aydın'dan zehirlenme haberleri geldi. Son verilere göre altı şehirde 35 kişi sahte içki yüzünden can verdi. Çoğu yoğun bakım olmak üzere 35 kişinin tedavisi sürüyor.
 
Sözcü'de yer alan habere göre, Kırıkkale’de yedi, İzmir’de 18 kişinin sahte içki tüketiminden ölmesinden sonra dört kentten daha zehirlenme haberleri geldi. Mersin’de beş, İstanbul’da bir, Muğla’da iki ve Aydın’da iki kişi metil alkol zehirlenmesinden dolayı can verdi, ölü sayısı 35’e çıktı. Çoğu yoğun bakım olmak üzere 35 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Sahte alkolden ölümler artınca operasyonlar hız kazandı. Konya, Bursa, İzmir, İstanbul, Mersin’de düzenlenen operasyonlarda litrelerce etil alkol, tonlarca kaçak ve sahte içki, çok sayıda rakı-viski-votka kitleri ele geçirildi.

Sahte içki yüzünden hayatını kaybedenlerin kimlikleri şöyle:

KIRIKKALE: Yılmaz Mayalı, Cemal Doğan (55), Ünal Gündoğdu, İlyas Yalım, Hacı Vatansever, Ali Başpınar, Mustafa Özyurt

İZMİR: Hasan Çetin Esen (59), Mustafa Maya (71), Aydın Göksoy (58), Adem Güneş (64), Nejdet Kanatlıer (67), Mehmet Celalettin Sezer (68), Ali İhsan Çakmak (70), Hakan Ulukaya (46), Mehmet Görgülüer, Engin Dokuyucu, Nihat Karaoğlan, İlhami Kalfa, Hüseyin Yılmaz, Orhan Korkmaz (72), Ahmet Karayiğit

Semran Başkurt
MERSİN: M.B., H.S., İ.U., S.A., E.D

İSTANBUL: Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu (36)

Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu
MUĞLA: İbrahim Yanık (74), Semran Başkurt (64)

AYDIN: Orhan Öztürk (57),  A.Y (54)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞENOL KARAIRMAK13 Ekim 2020 11:15

    Alkol haram ve bütün kötülüklerin anasıdır.yazık hem paranızı yahudilere seve seve veriyorsunuz hemde günah işliyorsunuz.sigara da aynen öyle.

  • Bika13 Ekim 2020 12:05

    Kötülüğü alkol ve sigara kullanmayan dini tarikat ve cemaatler de yapıyor, günah işlemeyen insan yoktur.Haram, insanların yaşam felsefesine göre değişmekte.Örneğin, bağış adı altında rüşvet alanlar alkolun haram olduğunu söyleyip rüşvet alıyorlar da sorun olmuyor.