E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahte içki nedeniyle 4 günde 30 kişi hayatını kaybetti---

Sahte içki nedeniyle 4 günde 30 kişi hayatını kaybetti

Sahte içki nedeniyle 4 günde 30 kişi hayatını kaybetti
12 Ekim 2020 - 18:13 borsagundem.com

İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın ve Kırıkkale'de, 9 Ekim'den bu yana sahte içkiden zehirlendiğini belirtilen 30 kişi yaşamını yitirdi.

Sahte içki can almaya devam ediyor. Kırıkkale'de 9 Ekim'de sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle Yüksek İhtisas Hastanesine başvuran 8 kişiden 7'si hayatını kaybetti, 1 kişinin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi ise sürüyor.

İzmir'de 9 Ekim'den bu yana çeşitli hastanelere başvuran 34 kişi de sahte içkiden zehirlendiklerinden şüphelendiklerini ifade etti. İzmir'de yaşamını yitirenlerin sayısı 16'ya ulaştı. Diğer hastaların tedavisine devam ediliyor.

Mersin'de de hastaneye başvuran 13 kişiden 5'i vefat etti. Çeşitli hastanelerdeki 8 kişinin tedavileri sürüyor.

İstanbul'da sahte içkiden zehirlendiklerinden şüphelenilen 4 kişiden 1'i öldü. Tedavisi süren 3 kişiden 2'sinin ise solunum cihazına bağlı olduğu öğrenildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 1 kişi ölürken, 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

20 şüpheli gözaltına alındı

Ölümle sonuçlanan zehirlenmelerle ilgili soruşturmalar sürüyor.

Kırıkkale'de gözaltına alınan 3 kişiden biri olan Ö.U. çıkarıldığı hakimlikçe "olası kastla adam öldürme" ve "sağlık için tehlikeli madde temini" suçlarından tutuklandı. 2 kişi ise savcılıkça serbest bırakıldı.

İzmir'de gözaltına alınanların sayısı 12'ye ulaştı. Bazı şüphelilerin, yakalanma olasılığına karşı metil alkol ambalajlarına "dezenfektan" etiketi yapıştırdıkları ileri sürüldü.

Mersin'de 5 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili de 3 zanlı tutuklandı.

İstanbul'da da sahte içkiden zehirlenme olaylarına ilişkin metil alkol sattığı öne sürülen iş yeri çalışanı gözaltına alındı. İş yeri sahibinin yakalanması için çalışmaların da sürdüğü öğrenildi.

Aydın'da sahte içki sattığı öne sürülen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;12 Ekim 2020 22:35

    Gerçekten de aşırı zamlar, bu zamları alanların suçu oldukça büyük. Doktor bahsetmişti. Muhabbet olunca. ya dedi. sahte içi öldürüyor. Sanayi alkol, çay bardağının 5 -1 i içilinc eölümcül oluyor. Hiç ölmedi diyelim az az içsede diğer organlarda ömrünü tüketiyor. Özelliklede böbrekler çok yıprandığından, diğer hayati organlarda dahil, ömürden çalıyor demişti. Siz siz olun, ALmanyada 1 saatlik kazanç. 13 avro, en ucuz içki bira mesela, 1 avroya 2 bira alabilirsin. İster bira al, ister 3 Litre koca, istersen 4 Litre gasoz. istersen 1 avroya 250 gr dana eti al. 1 SAAT ÇALIŞMA karşılı Sen olayın mantına bak, din , günah, sevap, siyaset, sağ/sol vb. sarmala girersen sömürülmeye devam edersin.

  • diyarbakirli13 Ekim 2020 08:02

    şu alamancılara ne ayar oluyom simdi orayı övüyo dübür sıkışınca vatanım..madem orda ucuz sanane hans

  • Merhamet et insan12 Ekim 2020 21:27

    O kadar vergi olursa adam kaçak içki de içer sigara da en fazla vergiyi veren onlar unutmayın millet evde sarma sarıyor be

  • Alev12 Ekim 2020 20:33

    Oh ne iyi ne sehit ne gazi poh yoluna niyazi

  • IDAM12 Ekim 2020 19:03

    zikkimin kokunu icin

  • acacu12 Ekim 2020 23:12

    Yaşam tarzına özgürlük ayaklarıyla geldiniz, şimdi kaç kuruşluk haysiyetiniz olduğunu görüyoruz.

  • RİZE li mulivbjk12 Ekim 2020 21:38

    köpek uzanamadığı ciğere mundar dermiş...siz ota takılın  5 tl...ottur günahı yoktur...haydi millet bahçelerine lay lala lala...

  • zam12 Ekim 2020 18:19

    icki fiyatlarına aşırı zam yaparsan bağımlı adam o parayı bulamazsa mecbur onun yerine muadil icecek.muadil de sahte olursa böyle olur.devlet içkiden aldıgı vergiyi sorgulamalıdır.içki haramdır.ancak kaçak içkiye insanları mahkum edip ölmelerine sebep olmak daha büyük günahtır.

  • hakan13 Ekim 2020 03:41

    Heykel dikmek de günah mı hoca efendi ? Günahı bilseydin boş boş konuşmazdın. Hem inkarcısınız hem de herkesten müslüman. Şaşıyoruz artık hallerinize :)))