E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahte içki faciasında ölü sayısı artıyor---

Sahte içki faciasında ölü sayısı artıyor

Sahte içki faciasında ölü sayısı artıyor
29 Ekim 2015 - 17:13 borsagundem.com

İstanbul’da sahte içki nedeniyle alkol zehirlenmelerinde ölüm sayısı artıyor.

Hastanelerde tedavi gören 3 kişinin de hastanede hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı emniyet kaynaklarına göre 12’ye yükseldi.

Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği yetkilileri ölü sayısının 12’ye yükseldiği belirtti. Özel Doğan hastanesinde yoğun bakım servisinde tutulan Hazım Rıza Pelvan(65) öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Bakırköy’de zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan Metin Kılıç’ta yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sultangazi ilçesinde zehirlenerek hastaneye kaldırılan Dursun Üstün’ünde hayatını kaybetmesiyle toplam ölü sayısı 12’ye yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zübeyir29 Ekim 2015 23:21

    AKP içkiye bu kadar zam yaparsa olacağı budur. K A Y B E D E C E K S İ N A K P . . .

  • Byk29 Ekim 2015 22:42

    İçki kullananlar bile bile metil alkol içmez,Hacca gidenlerin İzdihamda ölmek için gitmedikleri gibi.

  • Mete29 Ekim 2015 20:33

    Metil alkol karışımı içkiyi alıp,zıkkımlananların hiç mi kabahati yok.Bu soru sorulmadıkça konuşmalar boşta kalır. Ölenler pis yerine ölürler...Rusyada da emsali çoktur.Bizde daha az geberen olur...

  • VATANDAŞ29 Ekim 2015 20:24

    BU KAÇAK SİGARA VE İÇKİDEN ZEHİRLENENLERİN SEBEBİ NE OLDUĞU BİLİYORSUNUZ DİMİ VATANDAŞLAR ZAM

  • vatandaş29 Ekim 2015 20:04

    millet ölüyor anca ozaman baskın üstüne baskın.madem biliyodunuz basacak yerleri millet ölmeden önce neden basmadınız.memleket çok başıboş oldu son 10senedir.

  • Çarpık toplama yapmadık29 Ekim 2015 17:32

    Nerde bu devlet nerde masak nerde il sağlığı nerde belediye başkanı nerde mit ne yaparlar sirketlere el koyacağıniza şu kayyumlari bu içki üreten kesimin başına getirin halk içerken ölmesin yazık adamların bir alan sütü var onada paralel yapı bulaşmış ininize inecegiz ininize sizi gidi kediler sizi trafoya girin bak seçim var çıkın o merdiven altı içki yapılan yerlerden sizi gidi meridyenler bunu acaba faiz lobisi mi yapıyor milli gelir yukseldi o yüzden böyle kirli oyunlarla Yurdumun içen insanına gözmu koydu