E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahillerde Erdoğan denetimi---

Sahillerde Erdoğan denetimi

Sahillerde Erdoğan denetimi
16 Ağustos 2013 - 06:38 borsagundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin sahillerindeki çarpık yapılaşmayı engellemek için büyük bir operasyon başlatma kararı aldı

Başbakan Erdoğan, bayram sonrası tatilinde Bodrum’da tekneyle sahillerde tebdilikıyafet incelemelerde bulundu. Bodrum’un Torba ve Güvercinlik koylarında gördüğü çarpıklıkları bürokratlara tek tek not ettiren Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile ekibini de Bodrum’a çağırdı. Hürriyet'in haberine göre, Erdoğan, bakanlık ekibiyle incelemelerini sürdürdü ve teknede toplantılar da yaptı. Başlatılan süreci günübirlik resmi ziyaret için Türkmenistan’a giderken yolda gazetecilere açıklayan Başbakan  Erdoğan, denetimlerine ilişkin şunları söyledi:
GOOGLE’A BİLE BAKTIK
“Bu kadar vicdansızlık olmaz. Yapılaşmalar denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler. Çevre Bakanı ve ekibiyle Torba ve Güvercinlik koylarını gezdik. Hem havadan hem denizden inceledik. Hatta bazı yerlerin Google’dan çekilmiş hallerine bile baktık. Hiç kimseye bir şey söylemeden incelemeler yaptık.
Durum felaket. Çevre çevre diyenlerin çevre duyarlılıklarını gördük. Tutanaklar tuttuk. Bütün sahil bandını denetleyeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kendi açısından, Kültür ve Turizm bakanlığı kendi cephesinden, İçişleri Bakanlığı belediyeler boyutundan bakacak. Kıyı kenar çizgisi incelemesi yapılacak. Belediyeler bu inşaatlar yapılırken neredeymiş, nasıl izin vermişler anlamak mümkün değil. Haklarında dava açılabilir, gerekirse de görevden almalar olabilir. Denetimler ve cezai işlemlere hemen başlıyoruz. Valilikler kolluk güçleri verecek. Yıkımlara başlayacağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay17 Eylül 2013 12:25

    AHMET; kendi yandaşlarının binasını yıkan adama daha ne söyleniyosun

  • AHMET16 Ağustos 2013 08:37

    Sanki o binalarda kendi yandaşlarınız oturmuyor :)

  • ahh ulan rıza ahhh.16 Ağustos 2013 08:33

    sayın başbakanım. ülkemizde rüşvetini veren halen istediği yolsuzluğunu yapıyor. istediği imar iznini alıyor. rüşvet her şeyi çözüyor.. rüşvett. rüşveett. rüşveettt.. 10 yıldır iktidardasınız. Allah(C.C.) dyorki: Rüşvet alanda, verende cehennemliktir. Peki bu ortamı sağlayanın hiçmi vebali yok?