E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisŞahenk otel yaptırıyor---

Şahenk otel yaptırıyor

Şahenk otel yaptırıyor
02 Ocak 2014 - 07:28 borsagundem.com

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel yapacak. Otel, 20 milyon euroya mal olacak

Türkiye'de satın aldığı lüks restoranlarla adından söz ettiren Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, yurtdışındaki büyümesini ise turizmle yapıyor. Yunanistan'da 4, Hırvatistan'da ise 3 yat limanı işleten Ferit Şahenk turizmde de yeni yatırımlara imza atıyor. Sabah'ın haberine göre, İtalya'daki sosyete oteli Capri Palace'a ortak olan işadamı, Hırvatistan'da 5 yıldızlı bir otel için düğmeye bastı. Şahenk, yat limanı da işlettiği Sibenik bölgesinde ultra lüks otel açacak. Yarımada üzerine kurulacak Hotel Sibenik için 20 milyon euroluk yatırım yapılacak.

3 VIP villası var

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in oteli toplam 45 bin metrekarelik alana kurulacak. 69 odalı Hotel Sibenik, 2015'te hizmete girecek. Her biri 150 metrekarelik, özel havuzlu 3 adet VIP villa olacak. 150 yatak kapasiteli olarak planlanan otelde, 5 bin 500 metrekarelik yat kulübü de yer alacak.

Sosyete oteline de ortak oldu

Geçen yıl İtalya'nın turizm merkezlerinden Capri Adası'na demir atan Şahenk, 78 odalı Capri Palace'ın yüzde 51'ini satın almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)