E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞahenk o şirketi ortağına sattı---

Şahenk o şirketi ortağına sattı

Şahenk o şirketi ortağına sattı
20 Mart 2019 - 11:34 borsagundem.com

Nusret Gökçe Nusret Turizmi kurdu. Doğuş Holding patronu Ferit Şahenk'de, holding kontrolündeki Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri’ni Nusret Turizm’e sattı. Rekabet Kurulu pay devir işlemini onayladı.

İş adamı Ferit Şahenk, Doğuş Holding’in kontrolünde bulunan Arena Otel  aktifinde yer alan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri’nin, ünlü et lokantası Nusret’te ortağı olan Nusret Gökçe tarafından kurulan Nusret Turizm’e sattı.

Rekabet Kurulu da konuyla ilgili aldığı kararı duyurdu.

Buna göre, Arena Otel  Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.'nin tüm  paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine  izin verildi.

Rekabet Kurulu kararında şöyle denildi:

“Doğuş Holding A.Ş.'nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve  Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş. aktifinde yer alan ve  “Park Hyatt” adı altında Hyatt International LLC tarafından  işletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel  Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.'nin tüm  paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine  izin verildi.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)