E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlıkçılarda ek ödeme ve emekli aylığı ne kadar artacak?---

Sağlıkçılarda ek ödeme ve emekli aylığı ne kadar artacak?

Sağlıkçılarda ek ödeme ve emekli aylığı ne kadar artacak?
08 Haziran 2022 - 15:10 borsagundem.com

Ek ödeme tutarı tüm sağlık çalışanları için artırılarak, merkezi yönetim bütçesi güvencesine alınacak. Emekli hekimlere yapılan ilave ödeme ve aylıkları da artırılacak.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hekimlerin döner sermayeden aldıkları sabit ek ödemeye ilişkin daha önce TBMM’ye sunulan kanun teklifi, diğer sağlık çalışanlarının tepkisi ile karşılaştığı için geri çekilmişti. Kanun teklifi, üniversiteler dahil kamuda çalışan tüm sağlık personelini kapsayacak şekilde yeniden düzenlenerek AK Parti milletvekillerinin imzasıyla TBMM Başkanlığına sunuldu. Toplam 14 maddeden oluşan teklifin, Meclis tatile girmeden yasalaştırılması öngörülüyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emekli asker08 Haziran 2022 19:30

    Her sene aynı masal ortada birşey yok,maaş artışı yaptıkları kesimleri hiç söylemiyorlar,başka meslek gruplarının lojmanları,kampları,misafirhaneleri,mesai arabaları sağlıkçıların maaşına denk geliyor,bu ülkede herşey yalan üzerine kurulu...