E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık ocaklarında bebeklere 'yanlışlıkla' korona aşısı yapıldı---

Sağlık ocaklarında bebeklere 'yanlışlıkla' korona aşısı yapıldı

Sağlık ocaklarında bebeklere 'yanlışlıkla' korona aşısı yapıldı
23 Eylül 2021 - 09:33 borsagundem.com

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl, sağlık ocaklarında bebeklere 'yanlışlıkla' korona aşısı yapıldığını öne sürdü. Kurugöl, "Son derece iyi antikor oldu. 6 aylık bebekte, 1 aylık bebekte bile çok iyi şeyler oldu" dedi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl, bazı sağlık ocaklarında bebeklere ‘yanlışlıkla’ korona virüs aşısı yapıldığını ileri sürdü.

Prof. Dr. Kurugöl, şunları söyledi:

“Zaman zaman yanlışlıkla bazı durumlar oluyor. Mesela başka bir aşıyla, hepatit b aşısıyla, kızamık aşıyla karıştırabiliyorlar sağlık ocaklarında. Küçük çocuklara Kovid aşısı yapıldığı oluyor. Biz böyle vakalarla karşılaştık. Sizi temin ederim hiçbir yan etki olmadı bu kişilerde. Ve son derece iyi antikor oldu. 6 aylık bebekte, 1 aylık bebekte bile çok iyi şeyler oldu. Bunları da yayınlayacağız yakın zaman içinde çok ünlü bir tıp dergisinde. Küçük bebeklerde yüksek doz verseniz bile yan etkisi açısından bir sıkıntı olmuyor.”

 NTV

ABD'de Pfizer/BioNTech aşısının destek dozuna onay

 

Kuntz'un maaşı belli oldu

 

Biden'ın, Pfizer-BioNTech'ten iki kat aşı talep etmesi bekleniyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bırakın bu işleri 26 Eylül 2021 22:46

    Kimden izin aldınız kime sordunuz da aileden izin alındımı ki bu işin başındaki ler yanlişlıkla diyenler kendi ailesi ve cocukları ve torunlarında denesinler

  • insanoğlu soyu tehlikede.23 Eylül 2021 10:56

    emınımkı yanlışlıkla olmuşdur.nerde hangi bebek hangı sağlık ocağı acıklayında inadırıcı olsun..