E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz---

Sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz

Sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz
28 Ekim 2021 - 07:35 borsagundem.com

Korona virüs pandemisiyle mücadele kapsamında büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla yılsonuna kadar toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanma hakkı verildi.

Cumhurbaşkanı kararıyla sağlık çalışanlarına 31 Aralık'a kadar Toplu Taşıma hizmetlerinden Ücretsiz yararlanma hakkı getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, yeni tip Korona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, ilgili belediye tarafından karar verilmesi şartıyla belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden 31 Aralık 2021'e kadar ücretsiz yararlanabilecek.

Söz konusu karar, 1 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Sağlık Bakanı Koca: Rumeysa Şen ile ilgili iddialar yanlıştır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Faruk Katılır02 Kasım 2021 13:50

    koca koca eczacılar, doktorlar bedava akbil için yaygara kopardılar. demek ne kadar paran olsa da gözün doymuyor

  • Önceden?28 Ekim 2021 08:52

    Zaten ücretsiz değil miydi? ben öyle sanıyordum. 2 senedir ücretsiz olmalıydı şimdi mi düştü jeton bu basit bişey için bile. binlerce doktor ülkeyi terk etmeyi kafaya koymuş artık ne yapsanız tutamazsınız. 

  • Erol g.28 Ekim 2021 08:42

    3600 EK GÖSTERGE BEKLEYEN SAĞLIK CALIŞANLARI YENİ YILDA 65 YAŞINDA OLDUKLARI GEREKÇESİYLE OCAK AYINDA ZORUNLU/RESEN EMEKLİ EDİLMEMELİ