E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanlığı'ndan önemli mutasyon çalışması---

Sağlık Bakanlığı'ndan önemli mutasyon çalışması

Sağlık Bakanlığı'ndan önemli mutasyon çalışması
01 Ağustos 2020 - 11:14 borsagundem.com

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Ulusal Viroloji Referans Laboratuvarı'nda, korona virüsün Türkiye'de mutasyona uğrayıp uğramadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haha02 Ağustos 2020 12:08

    Bence Turkler mutasyona ugradi , gittikce araplasa araplasa

  • Okie Dokie01 Ağustos 2020 13:47

    Virüs Türkiye’yi sevdi bence mutasyona da uğramıştır enflasyona da uğramıştır.

  • KANTUKİNTE 01 Ağustos 2020 12:12

    BU İLAÇ, TÜRKİYE DIŞINDA ÇIKMAYACAK..  CORONA İNSANLARIN ELLERİYLE YAPTIKLARI KÖTÜLÜĞÜN BİR ÜRÜNDÜR VE İLACI DA , TANRININ LÜTFÜ OLARAK ÖNDER VE LİDER GELEN BİR ÜLKEYE VERİLMİŞTİR. İSTEDİĞİNİZ KADAR UĞRAŞIN TÜRKİYE İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMADAN VE TÜRKİYE TESCİLLİ OLMADAN ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ. ÇÜNKÜ O TANRI HER ŞEYE KADİR VE HAKİMDİR.  CORONA, SİZE, YENİDÜNYADA YOLUNUZA IŞIK OLACAK  LİDERLERİNİZİ  BULMA İÇİN LÜTUFLA DÜNYANIZA SİZİN TESCİL SİMGE BELGENİZ OLARAK GÖNDERİLDİ GİDİN BULUN KİMSE O.  OKUDUNUZ Mİ. AFER' İM ŞİMDİ DAĞILIN.   KANKUTİNİ BANKUTİNİ HAK BU Kİ Lİ ŞA KU Tİ KA SU Bİ LE KU NE TE KE SE VE ZE LU.

  • Berber Bekri02 Ağustos 2020 10:23

    gavur bulur sen bulsan bile dünya sağlık örgütü onaylamaz ki bulamazsın bulacak yerleri kapatalı yıllar olmuş aşı için sıraya girer gavurlardan sonra çuvalla para verir aşıyı da paşa paşa alırsın