E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı'ndan dikkat çeken ifade---

Sağlık Bakanı'ndan dikkat çeken ifade

Sağlık Bakanı'ndan dikkat çeken ifade
14 Mart 2020 - 10:43 borsagundem.com

Koronavirüs tedbirleri artarak sürerken, Sağlık Bakanı'ndan bir paylaşım daha geldi. Sosyal medyayı etkin kullanan Koca, bir video yayınladı ve videonun herkes tarafından paylaşılarak duyurulmasını istemesi dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Bir video paylaşan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı; "Koronavirüs riskine karşı yurt dışından dönüşlerde 14 Gün Kuralı. İZLEYİN, RETWEET'LEYİN."

Türkiye'de şu ana kadar 5 vaka görülürken, vakalar birbiri ile temaslı kişiler olarak bildirildi. Salgından uzak kalınması ile ilgili tedbirler artarak sürerken, Bakan Koca sık sık seyahat uyarısında bulunuyor.

Virüse karşı kapıları tek tek kapatıyorlar

Virüs tedavisi sigorta kapsamında mı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ve14 Mart 2020 22:21

    Görende, labaratuvar kurduk, aşı bulduk, milleti aşılıyoruz sanacak  :D biz anca, dunya devletleri çözüm bulana kdar, zaman kazanalım stratejısı oynuyoruz. çünku, aşı bulup üretelim cümleleri  hiç yok. çin abd iskandinav ulkeleri aşı bulsun... biz onu bekliyoruz aslında.

  • Battal boy15 Mart 2020 02:12

    BasİTsin özgüvensiz

  • ee14 Mart 2020 22:20

    En çok korktuğum nokta... bu virüs, sıcak hava, soğuk hava, yad abazı hayranlara bulaşıp değişim evrimleşip, farklı formatta hortlarsa ? yada bazı hayvanlarda kendını gizleyip, bir kaç ay sonra yeniden ortaya çıkarsa ? hakkaten  gelişen teknolojı, 1 gunde çinde olan virüsü bir çok ulkeye yaymayı başardı. ama dünyada nijerya, afrika ve bir çok fakir ulkelerde, boyle bir çok vrüs var. yayılmamış durumda. oradan gelmiyor çunku. GELİŞEN TOPLUMLAR, GERİ KALAN TOPLUMLARIN, FAKİRLİK AÇLIK VE YABAN YAHATINDA ZORLUKLAR YAŞAMASININ BEDELİNİ, KORONA OLARAK ÖDEDİ. fakir aç kalır, hayvanlarla etkileşim ve yaşam içine girer, açlıkdan abuk zubuk şyler tuketırse, en zengın bile dunyada huzur bulmaz buduma gelır.

  • kahvehanelerin durumu14 Mart 2020 20:28

    okulların tatil edilmesi , spor müsabakaları seyircisiz olması güzel. ancak güzel memleketimin bir kahvehane kültürü var malesef . bir ara dışarı çıktım kahvehaneler , kafeler , internet kafeler tam dolu durumda malesef. hele akşam maç sırasında kahvehaneleri düşünemiyorum üst üste sandalyeler dizilmiş millet maç izliyor. italya daki duruma düşmeden içişleri bakanımızın bu olaya el atmasını istiyorum. yarın 2 ay tüm ülkeye karantina gelmeden kahvehaneler ve bu gibi yerler 15 günlüğüne  kapatılmalı. ve genel temizliği yapılmalı. aksi halde tüm ülke olarak hazirana kadar ohal kapsamında karantinada kalırız. İtalya bunun örneği.

  • Benim ülkem 14 Mart 2020 15:55

    Bakan bey yurtdışına giriş çıkışların çoğu 17nisana kadar yassak hiç haberleridemi izlemiyorsun. Çok çalışıyorsun çok.

  • Elvan ayas14 Mart 2020 14:34

    Çok başarılı bir sağlık bakanımız var Rabbime hamdolsun temizlik temizlik en unsurlu temeldir helal olsun Türkiyem 🥰🇹🇷

  • Dermanım Ol14 Mart 2020 14:21

    Virüs vakalarını çoğaltmazsak ne mutlu bize! Şu ana kadar yapılan bütün çalışmalar takdir edilecek cinstendir. 

  • Yorum14 Mart 2020 13:41

    Bu virüs diger virüslere nazaran çok daha çabuk bulaşıyor yayılma hızı yüksek hastalık bulaştıktan sonra agır bir gırip hastalığı bunu gençler atlatabiliyor orta yaşlıları yataga düşürüyor yaşlılarda öldürme olasılığı yükseliyor yaşlı vucut böyle agır hastalığı kaldıramıyor kısaca bu italyadan ölümlerin hızla yükselmesinin sebebi Avrupa ın en yaşlı nufusu italyadan ve saglık birimlerinin yaşlı nufusu sesini duyuramaması ayrıca italyan lar ikili ilişkilerde toplumda çevresindekilere temastan korkmayan sosyal bir kültür almanlar gibi degil ler kısacası o sebeple almanyada ölümler çok az

  • Vatan sever 14 Mart 2020 13:40

    Dünyanın en temiz toplumu Ülkemizin toplumudur. Yemekden önce ve sonra elini yıkayan ibadet yapıyorsa günde 5 defa abdest alan Akdeniz iklimine sahip virüsün hiç uğramıycağı bir ülkedeyiz

  • Dr14 Mart 2020 21:02

    Neresi temiz toplumun! Madden manen kirli maalesef....(temizlik bilinçli değil,sahtekarlık dalavere hile de ruhunu kalbini kirletmiş....daha ne olsun

  • inşallah14 Mart 2020 20:30

    ancak kafeler ve kahvehanelerin durumu italya dan beter durumda. 

  • Agah var14 Mart 2020 19:03

    Kesinlikle en temiz milletiz

  • RSS14 Mart 2020 12:58

    Helal olsun Fahrettin Koca ya. Çok başarılı bir iş çıkardı. Adam ömrü boyunca sağlık sektöründe yöneticilik yapmış. Demekki liyakat ne kadar önemli birşey. Eğer orada kırmızı plaka meraklısı bir siyasetçi oturuyor olsaydı, böyle bir performans mümkün değil gösterilemez di.Buda şunu gösteriyor icracı makamlara muhakkak liyakat esaslı atama yapılmalı, yoksa Türkiye gerçekten çok büyük zarar görüyor.

  • Cef14 Mart 2020 12:42

    Tebrikler Türkiyem

  • Yorum14 Mart 2020 11:44

    Dünya şimdilik türkiyeye örnek almaya başladı

  • Ossurman14 Mart 2020 10:53

    İnsanlar kıçını daha temiz yıkasın, ellerini de wc den sonra yıkasın. Bir yığın pis insan var haftada bir bile yıkanmayan, dişini fırçalamayan onlara bulaşmalı bulaşacaksa

  • Piko14 Mart 2020 15:59

    Ossurman nikin muazzam gardas. Şu makaracılara da el at.