E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı'ndan bayram uyarısı: El öptürmeyin---

Sağlık Bakanı'ndan bayram uyarısı: El öptürmeyin

Sağlık Bakanı'ndan bayram uyarısı: El öptürmeyin
31 Temmuz 2020 - 15:34 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı'nda koronavirüs tedbirlerine uyulması için Twitter'dan uyarılarda bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından kurban bayramında koronavirüs önlemlerini aksatılmaması için halka uyarılarda bulundu.

İlk olarak Kurban Bayramı mesajı yayımlayana Bakan Koca;" Ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini, kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini dilediğimiz Kurban Bayramımız mübarek olsun. Önümüzdeki günlerin huzurlu ve sağlıklı olması için salgın hastalığa karşı alınması gereken tedbirleri alalım. Bayramı izleyen günlerimiz de iyi olsun." ifadelerini kullandı.

Ardından, maske uyarısında bulunan Bakan Koca, "Bayram kıyafetleri tamam mı?" yazılı maske fotoğraflarıyla vatandaşları uyardı.

Bakan Koca yaptığı son paylaşımda ise bayramların klasiği olan el öpme alışkanlığına değinerek bu sürçte yapılmaması gerektiğini belirterek; "El öptürmeyelim, el öpmeyelim. Büyük küçük, elimizden geleni yapalım." dedi.

Mersin'de kesim yerlerinde sosyal mesafe unutuldu

 

Bakan Albayrak'tan Kurban Bayramı mesajı

 

Bir bayram klasiği: Acemi kasaplar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malak01 Ağustos 2020 06:58

    El opturme zaten sacma bir adet

  • Hahha31 Temmuz 2020 23:50

    Ama danayi kesin, namaza kosun onlardan bulasmaz

  • Ne olacak şimdi31 Temmuz 2020 17:31

    Dinletmezler bakanım dinlemez bu eğitimli - eğitimsizler ne eli yüzden yanaktan öper bunlar CANIM TÜRKİYEMDEN manzaralar gerçi insan psikolojisi dünyada bu böyle .

  • Okie Dokie31 Temmuz 2020 16:03

    Bayram demek el öpmek sarılmak kucaklaşmak demektir. Sayın Koca ne yapmak nereye varmak istemektedir? Milletimizin gelenek ve göreneklerine karşı gelmemek gerekmektedir.

  • Bika31 Temmuz 2020 15:48

    El öptürmeyi siyasetçiler çok sever. "Osmanlı kültüründe el etek öpme geleneği vardı.Padişahların, yüksek yöneticilerin elleri etekleri öpülürdü."