E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı Koca'dan 'yeniden mücadeleye dönelim' çağrısı---

Sağlık Bakanı Koca'dan 'yeniden mücadeleye dönelim' çağrısı

Sağlık Bakanı Koca'dan 'yeniden mücadeleye dönelim' çağrısı
24 Temmuz 2021 - 22:54 borsagundem.com

Sosyal medyadan 'aşı ve tedbir' çağrısı yapan Bakan Koca, "Yeni vaka sayıları bildiğimiz gibi 1 hafta önceki temaslardan kaynaklanıyor. Yeniden mücadeleye dönelim" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün 12 bin 381'e ulaşan Kovid-19 vaka sayısına dikkati çekerek, 'aşı ve tedbir'çağrısında bulundu.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Bugünkü vaka sayısı 12 bin 381. Yeni vaka sayıları, bildiğimiz gibi ortalama 1 hafta önceki temaslardan kaynaklanıyor. Bu demektir ki, yakın günlerde, halen salgın şartlarında yaşadığımızı, bugünkü sonuca yol açacak düzeyde unuttuk. Aşı ve tedbirle yeniden mücadeleye dönelim."

Türkiye'de son 24 saatte 12 bin 381 korona virüs vakası tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Maske25 Temmuz 2021 11:28

    Sayın bakan, turizmi para kazansın diye kaldırdınız yasakları şimdi Türkiye’nin 4bir yanı kaynıyor, geri dönüşlerde yaşanacak hastalıklar tabikii olacak, insanlar çok çok rahat Allahtan hala bilinçli insanlar var da tatile gitmeyen onlar maske takıyor ama Araplar kesinlikle maske takmıyor öksürüyor aksıyor maske takın deyince de doğduğum askerlik yaptığım ülkemde bana kafa tutuyor inanılmaz küstah ve terbiyesizler Türkiye yi onlara yar edeceğimizi sanıyorlarsa çok beklerler , tankı elleriyle durdurmaya çalışan 14-15 yaşındaki askeri öğrenciyi döverek öldüren bir toplumuz biz aklınızı başınıza alın bizim toplumun 2 seçeceneği var çünkü

  • Özer24 Temmuz 2021 23:38

    Millet adamı eder illet. Sanki hiç salgın olmamış ya da bitmiş gibi insanlar dikkatsiz.

  • Murat24 Temmuz 2021 23:36

    En yetkili kişi her gün konuşmamalı

  • Tek başına24 Temmuz 2021 23:23

    Sn Bakan tek başına ne yapsın, sağolsun en başından beri çalışıyor, milyonların hassas olması gerek..Devlet ne yapsın, o kadar ikaz, kısıtlama..yok kardeşim millete kar etmiyor..Kısıtlama getirirsin birileri ordan bağırır serbest bırakırsın yine bağırır..Herkes adam gibi kurallara uysada hepimiz rahat etsek ya, ticarette işler, hayatda devam eder..Şu maskeni tak, mesafeni koru, gereksiz orda burda kalabalık yapma, temiz ol, o kadar yahu..

  • Aşı Aşı24 Temmuz 2021 23:59

    Aşıyı unutmayalım.

  • VS24 Temmuz 2021 23:01

    Restoranlar üst üste kahvehanelerde piştiye devam.sahiller karınca yuvası gibi, vakaların düşmesini beklemek saçmalık olur.