E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı Koca'dan tedbir uyarısı---

Sağlık Bakanı Koca'dan tedbir uyarısı

Sağlık Bakanı Koca'dan tedbir uyarısı
02 Ocak 2021 - 20:37 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hüzün kapımızı çalmadan tedbirimizi alalım" uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, Hatay'da 16 günde annesi, babası ve ablasını korona virüsten, diğer ablasını da kanserden kaybeden ve korona virüsü yenen Akcurun İlkokulu Müdürü Cevdet Alkan'ın mesajını paylaştı. 

Paylaşımında, "Hüzün kapımızı çalmadan tedbirimizi alalım" ifadelerini kullanan Koca, Alkan'ın korona virüsü yenmenin buruk sevincini yaşadığını belirtti.

Koca, Alkan'ın "Anneme son vedayı edemedim" başlıklı mesajındaki, "Bu hastalığı önemseyin. Kendinizi, sevdiklerini korumak adına, gerekli tedbirleri alın. Bana, aileme bir şey olmaz düşüncesiyle hareket etmeyin. Size bir şey olmayabilir ancak yanına girip çıktığınız anne ve babanızın ağır bir hastalık geçirmesine hatta ölümüne sebep olabilirsiniz. Bunun pişmanlığını ömür boyu yaşayabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. 

 

Bakan Koca günlük korona virüs tablosunu açıkladı

 

Listeye Türkiye de eklendi: Mutasyon görülen ülkeler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)