E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı Koca'dan tablolu uyarı!---

Sağlık Bakanı Koca'dan tablolu uyarı!

Sağlık Bakanı Koca'dan tablolu uyarı!
02 Mart 2021 - 23:06 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından '20-26 Şubat İllere Göre Risk Durumu' tablosunu paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin tüm illerinin "mavi" (düşük riskli) olması için çalışacaklarını belirterek, "Bunu sağlayacak olan en önemli gayretimiz tedbirlere tam uyum. Sarı, turuncu ve kırmızı iller de mavi olana kadar tedbirli olmalıyız. Mavi illerimiz de durumlarını korumalı." uyarısında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN UYARDI

Twitter hesabından 20-26 Şubat tarihlerini kapsayan illere göre Kovid-19 risk değerlendirme haritasını paylaşarak, şu değerlendirmede bulundu:

"MAVİ İLLERİMİZ DURUMLARINI KORUMALI"

"Haritamızın tamamının mavi olması için çalışacağız. Bunu sağlayacak olan en önemli gayretimiz tedbirlere tam uyum. Sarı, turuncu ve kırmızı iller de mavi olana kadar tedbirli olmalıyız. Mavi illerimiz de durumlarını korumalı."Son dakika Bakan Kocadan harita paylaşımı: Mavi olması için...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BERK03 Mart 2021 01:24

    BU GİDİŞLE NORMALE DÖNÜŞ BAŞLADI ESNEK CALIŞMA YAKINDA KOVİD 19 TIRMANIR MUTOSYON VAR ACELE ETTİLER CÜNKÜ HASTALIK BİTENE KADAR TEDBİR  DEVAM ETMESİ GEREKİYORDU GEREKİYORDU İŞİMİZ ZOR     ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN