E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSağanak yağış geliyor! Ama...---

Sağanak yağış geliyor! Ama...

Sağanak yağış geliyor! Ama...
14 Ağustos 2019 - 10:48 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu haritasına göre hafta sonuna doğru yağışlı bir hava yurda giriş yapıyor. Yağmurlu hava dalgası, sıcaklıkları düşürmeyecek fakat nemi artıracak.

Yurtta bugün ve yarın güneşli devam eden hava cuma ve cumartesi günü birçok noktada yağışlarla bölünecek. Yağışlar hava sıcaklıklarını düşürmeyecek ve nem zirveye çıkacak. İstanbul’da cuma günü %94 oranına yükselmesi beklenen nem vatandaşları zorlayacak.
 
SICAKLIKLAR ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu’nun güneyi ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye çevreleri, Adana’nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş’ın güneybatısı ile Hatay’ın kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde 2 ia 6 derece artacağı, güney ve iç bölgelerde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)