E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSağanak yağış etkisini artıracak---

Sağanak yağış etkisini artıracak

Sağanak yağış etkisini artıracak
16 Mayıs 2021 - 09:05 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bugün yurtta kendini gösterecek yağışlar, kapanmanın biteceği yarın da etkili olacak

Hava sıcaklıkları adım adım yükselirken dönem dönem sağanak yağış da etkili oluyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre bugün İstanbul dahil yurdun kuzeybatısında etkili olacak yağışlar yarın yurdun doğusuna kayacak. Hafta boyunca sıcak bir hava gözlenecek, İstanbul’da yağış olmayan günlerde sıcaklık 30 dereceye yaklaşacak.

YAĞIŞLAR BAZI BÖLGELERDE KUVVETLİ OLACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Afyonkarahisar, Kütahya, Çorum, Amasya, Ardahan, Kars çevreleri ile Ağrı ve Van'ın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bayramdan sonra yağışlar geliyor

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yalakamiyim neeee17 Mayıs 2021 10:18

    Bilanco aciklamayi ertelemek 1 ay az olur siz bunu 6 seneye cikarin iyisimi.Kucuk yatirimci tarih olsun sonra siz uzuntunuzu belirtirsiniz cok bilmisler.

  • Hehe17 Mayıs 2021 09:34

    Bunlar da hani su zamaninda soyleye soyleye bitirremdikleri bankamatik baskanlari galiba ben bir is yaptiklarini gormedim

  • Kenan KILIÇ17 Mayıs 2021 08:43

    Kottan attığınız Artı holding mağduruyuz... Yatırımcıya haber vermeden bir pazartesi sabahı paramız uçtu gitti. Önce bu tür olayların önüne geçecek tedbirler alin. Her borsaya gelen şirketlerden hisse senedi garantisi alın veya yeni maddeler çıkarın kottan atıldığında şirketin yatırımcıyı mağdur etmemesi için hisse senetlerinin parasını geri ödeme garantisi alın. Mağduruz Ödemelerimiz yapamıyoruz .. aldginiz hiç bir tedbir küçük yatırımcıyı korumuyor hep mağdur ediyor

  • Kaplan Sicimci.16 Mayıs 2021 22:00

    Vergi affıyla bol bol kredi vererek 20 yılda batmış şirketleri artık kurtaramıyor musunuz??? Belli ki para suyunu çekti tek yol, halkın cebindeki üç kuruş. Kâr eden ve sağlam şirketin zaten sermaye yapısı da sağlamdır. Size öpülecek deli lazım apaçık.

  • Gözlem16 Mayıs 2021 20:38

    Alt pazar ve brüt yasağı saçmalığı bitse iyi olur

  • cemal16 Mayıs 2021 20:05

    mehmet kutmana dikkat edin siz adam naturalgaz halka irź yapti millet agliyo ayiptur gunahtir

  • Almasınlar16 Mayıs 2021 22:37

    Kardeş bunların tek lotunu almayacaksın birlik olmadan hakkından gelinmez bizde kek dolu olduğu için ne verseler gidiyor abime soruyorlar ne verelim abi güneş ver hoop üç beş güneş firması arka arkaya ne verelim abi otobüs ve hop otobüscü geliyor gazcı zaten müdavimi borsanın eee şimdi suç onlardamı ?

  • ali16 Mayıs 2021 19:18

    kar eden mali yapısı sağlam şirket halka arz edilmez amaç şirketi ky finansmanıyla şirketin batmasını engellemek

  • Net16 Mayıs 2021 22:38

    Yok öyle değil tam olarak öyle olsa koskoca şirketlerin borsada ne işi var senden benden aldığını firmanın gelişiminde kullanıyorsa eyvallah yok borç kapatıp üstüne birazda kendi cebine atıyorsa orada dur diyeceksin kısası borçlunun borsada işi yok.

  • Kerim16 Mayıs 2021 18:51

    Bistteki sirketler kar payi vermeli.bir yatirim onlarca yil surer mi.sirket devamli zarar yazar mi kar payi mutlaka vermelidir.yoksa millet sirkete niye para koysun yilda 2 defa karin yarisini ortaklara dagimali veya bedelsiz vermeli zorunlu olmali

  • Tk16 Mayıs 2021 18:41

    Tasfiye edilmesi gerekenler halka arz ediliyor..dikkat edilmelidir..

  • Talha16 Mayıs 2021 18:15

    Evet evet bence 1 masa 4 sandelyesi olan hemen borsaya açılabilmeli. Şöyle bin iki bin şirket olmalı bist te. Atın bakalım adımlarınızı bu adımlar sermaye piyasalarını güçlendirmez bilakis yavaş yavaş bitirir. Derdiniz de zaten sermaye piyasalarını güçlendirmek değil. 2-3 yıla bist batık şirketler çöplüğüne döndüğünü yaşayarak göreceğiz.

  • Selim16 Mayıs 2021 17:22

    Bes de bizim paramızı sadec fonlara teslim etmemizi istemeniz doğru değil istediği hisseyi seçip koyabilmeli yatırımcı bes fonlarının getirileri yerlerde. Hissemi seçip alabilmeliyim bes ime para benim param haksızlık düzeltilsin bankaların borsa zararlarını yazdıkşarı hisse fonu almak istemiyorum.

  • Ali16 Mayıs 2021 17:19

    Yeni düzenleme bitmiyor sistemi oturtun artık. Birde bes için ben mecburmuyum başkasının fonunu almaya en az 5 en çok 10 hisse seçme hakkı getirin yatırımcıya bes birikimime istediğim hisseyi koyabileyim. Fonlar bes yatırımcısını sömürüyor görmezden gelmeyin.

  • Fatih 16 Mayıs 2021 16:39

    Küçük yatırımcının elinde ne varsa alacaz diyorsunuz yani. Halka arzda çok ciddi araştırma yapacaklarına kolaylaştıracaklarmış. Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım.

  • Atakan16 Mayıs 2021 15:29

    Faizler yüksek halka açılma bedelli vererek para toplayıp güçlendirmek iyi güzel bir düşünce ama şartlar normale döndüğü zaman şirketlerin temettü vermeleri zorunlu olmalıdır borsa kumara dönmez Ky. sömürülmemiş olur

  • Emre16 Mayıs 2021 15:25

    SPK; önce firmaların 2 li fiyattan arzını önlesin, aracı kurumların şişirdiği arz fiyatlarını kontrol etsin, elindeki hisseleri çıkarmak için kap' a atılan ve sonrasında haberlerle ilgiki işlem yapmayan firmalara yaptırım yapsın, küçğk yatırımcıyı korumak iatiyorsa turex de yapmadığı aracı kurumlara ceza ve zarara uğrayan yatırımcılara mahkeme yolunu açsın. Kısaca ben büyük patronları kolluyorum diyorsa da şuan kimsenin kendilerine ve yaptıkları işlemlere inanmadıklarını bilmeleri yeterli, küçük yatırımcıyı kollamazsanız yakında bprsadan toplu kaçışların ardı arkası keailmeyecek ve çıkanlar bir daha dönmeyecek Ey SPK!

  • Zek16 Mayıs 2021 14:56

    Tabi tabi çay ocaklarında simitçide borsaya girsin önüne gelen tefonla bildirsin yeterli olmalı bence

  • Kürşad16 Mayıs 2021 14:27

    Spk dan şirketleri güçlendirme hamlesi demek daha doğru, tek hesap şirketlerin selameti ise bu doğru fikir değil. Şirketlere destek olacak yatırımcı da hesaba dahil edilmeli, bilhassa ky.cının korunup kollanması, pozitif ayrımcılık uygulanması elzemdir, çünkü ky cı dezavantajlıdır, hisselerle oynayabilme, etkileyebilme gücü yoktur, büyük paraların oyuncağı olmaktadır.

  • Erkam16 Mayıs 2021 13:13

    Hükümeten damping, borçlu ve batacak firmaları kurtarma planı

  • Açın16 Mayıs 2021 10:52

    Halka arzı 20-30 çalışanı olan işletmelere kadar indirmek lazım hatta fırınlar bile arz edilebilmeli askıda ekmek kampanyası sayesinde işleri epey arttı,20 sene sonunda bulunan bu icraat gerçekten fırınlarda ciro patlaması yaşanmasına neden oldu......