E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSafarov: Rus bayrağı görüldüğünde çatışmalar kendiliğinden duruyor---

Safarov: Rus bayrağı görüldüğünde çatışmalar kendiliğinden duruyor

Safarov: Rus bayrağı görüldüğünde çatışmalar kendiliğinden duruyor
16 Ekim 2019 - 13:10 borsagundem.com

Rusya Silahlı Kuvvetleri yetkilisi Safar Safarov, Rus askeri polisinin Münbiç'te ilk kez devriye faaliyeti gerçekleştirdiğini açıkladı

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Safarov, Rus askeri polisinin ABD'nin çıkıp Suriye ordusunun kontrolü sağladığı Münbiç'te ilk devriyesini gerçekleştirdiğini belirtti. 

Menbiç ve kırsalındaki devriye faaliyetinin üç saatten fazla sürdüğünü ifade eden Safarov, "Kendi sorumluluk alanımızı kontrol etmeye devam edeceğiz. Ana görevimiz, herhangi bir taraftan ateş açılması halinde halkın güvenliğini sağlamak. Bu bizim ilk görevimiz değil; burada 6 ayı aşkın bir süredir çalışıyoruz ve kimseyle sorun yaşamadık" dedi.

Safarov, "Rus bayrağı görüldüğünde, çatışmalar kendiliğinden duruyor. Türkler de, Kürtler de bize zarar vermek istemiyor" diye ekledi. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • komik16 Ekim 2019 16:18

    Bu ana sorumluluğu size kim verdi acaba ruslar 6 aydır buradayız deyip efelik yapıyor kimse rusların yada abd lilerin suriyeyi işgal ettiğini söyleyemiyor sınırları olmadığı içinmi böyle düşünüyorlar acaba fransanın da afrikaya bir sınırı yok (karasal) ama neredeyse tamamını sömürüyor...

  • Azad16 Ekim 2019 14:40

    Görünmem yeter diyosun... da burası Ortadoğu... kaynayan kazan