E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri Sarıoğlu, Aysal'ı bombaladı---

Sabri Sarıoğlu, Aysal'ı bombaladı

Sabri Sarıoğlu, Aysal'ı bombaladı
04 Eylül 2014 - 10:56 borsagundem.com

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, Ünal Aysal hakkında sert konuştu

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar kadro dışı kalmalarına rağmen, takımdan ayrılmaya karşı çıkınca kendilerine lisans çıkarılmak zorunda kalındı. 

Geçen sezon Rizespor'a kiralanmasından sonra Engin isim vermeden Tugay Kerimoğlu'nu suçlamış ve ağır sözler söylemişti. Sabri ise kendisinin gönderilmesi konusunda tüm sorumluluğu Başkan Ünal Aysal'a atmış durumda.

Süper Lig'den pek çok teklif almasına rağmen Galatasaray'da kalmayı seçen

Sabri'nin yakın çevresine, "Burası benim yuvam. Ayrılmaya da hiç niyetim yok. Onlar daha Galatasaray'ın idman sahası nerede bilmiyorken, ben Galatasaray'da oynuyordum.

Mancini'ye de beni göndermesi için bir sürü şey söyledi ama O kimsenin sözüyle hareket etmem demiş. Prandelli'ye artık benim için ne söylediyse... ama ben biliyorum, bunlar çoluk çocuğun yaydığı şeyler" dediği öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal'ın, Galatasaray başkanı seçildiği dönemde, "Bizim takım nerede çalışıyor. Birisi bana yol göstersin de gidip, görelim" dediği iddia edilmiş, bu o dönemde takım içinde uzun süre espri konusu olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)