E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSabiha Gökçen’den de Rusya uçuşları başladı---

Sabiha Gökçen’den de Rusya uçuşları başladı

Sabiha Gökçen’den de Rusya uçuşları başladı
01 Ağustos 2020 - 21:36 borsagundem.com

Korona virüsü salgını sonrasında normalleşme adımları kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı´ndan da Rusya uçuşları yeniden başladı.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı´nda 28 Mart tarihinde uçuşlara geçici süreyle ara verilmiş 1 Haziran tarihinde ise yeniden başlamıştı.

Normalleşme adımlar kapsamında korona virüs salgını nedeniyle uçuşlarına ara veren yabancı hava yolu şirketleri tekrar Sabiha Gökçen Havalimanı´na gelmeye başladı.

Bu kapsamda bugün Rusya´nın başkenti Moskova´dan Pobeda Havayolları´nın Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri yeniden başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı´na saat 13.30´da inen Pobeda Havayolları, Moskova-Sabiha Gökçen seferlerini haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirecek.

Öte yandan Pegasus Havayolları´nın da saat 17.50´de Moskova´dan Sabiha Gökçen Havalimanı´na inecek uçağı ile Rus turistler İstanbul´a gelmeye devam edecek.

Rusya'dan aylar sonra ilk yolcular geldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika02 Ağustos 2020 12:46

    Turizm bakanı mayıs sonu turizm başlayacak diyordu, turizm şirketinin para kazanmasını insan sağlığının önüne koymuş olmuyor mu! Dünyada ikinci dalga başladı.

  • Hasan 02 Ağustos 2020 11:36

    Yakında covid hortlat üç beş dolar için sağlığımızı hayatımızı satıyoruz Rusya çok vaka olan ülkelerde bırakın gelmesin turist. Hastalanıp ölenleri o dolarlar geri getirmez gerçi turizm bakanı otelleri var umrunda mi millet maksat cebi dolsun