E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSabancı Üniversitesi'nden dev işbirliği---

Sabancı Üniversitesi'nden dev işbirliği

Sabancı Üniversitesi'nden dev işbirliği
12 Mayıs 2016 - 05:44 borsagundem.com

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, ABD’nin en köklü ve prestijli yönetim bilimleri okullarından Columbia Business School (CBS) ile iş birliği anlaşması imzaladı

Sabancı Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Yönetim Bilimleri Fakültesi, 100 yıllık geçmişiyle dünyanın önde gelen yönetim bilimleri okullarından CBS Executive Education ile işbirliği yaptı. İş birliği kapsamında, Sabancı Üniversitesi Executive MBA öğrencileri New York’ta, CBS’de iki haftalık liderlik programına katılacak. Katılımcılar, CBS öğretim üyelerinden liderlik dersleri alacak, New York’ta yapacakları şirket ziyaretleriyle küresel iş dünyasını daha yakından tanıma fırsatı bulacak.

Daha da güçlendi’

İş birliği için ilk adım, Columbia Üniversitesi’nde gerçekleşen imza töreni ile atıldı. İmza törenine, Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Rektör Prof. Dr. Nihat Berker, Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Ülengin, Columbia Business School Dekanı Glenn Hubbard ve Columbia Business School Executive Education Dekan Yardımcısı Mike Malefakis katıldı.

Güler Sabancı, “Columbia Business School ile Yönetim Bilimleri Fakültemiz arasındaki bu anlaşma daha büyük başarılar ve uluslararası iş birlikleri için yenilikçi bir adım. Bu anlaşma sayesinde Yönetim Bilimleri Fakültemiz daha da güçlenerek, alanında bir mükemmeliyet ve cazibe merkezi olmaya devam edecek. Bu iş birliğiyle Executive MBA Programı katılımcılarının kariyerlerini birinci lige taşıyoruz. Türkiye’deki iş dünyası liderlerinin bu fırsattan en iyi şekilde faydalanarak, yüksek kazanımlar elde edeceğine eminim” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)