E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSabahın 5'inde altın kuyruğu---

Sabahın 5'inde altın kuyruğu

Sabahın 5'inde altın kuyruğu
30 Ağustos 2013 - 14:00 borsagundem.com

Burası teknoloji mağazası değil, kuyumcu...

Sabahın 5'inde mağaza önünde kuyruk... Ama bu kez teknoloji marketlerinden alışık olduğumuz görüntü değil, burası bir kuyumcu! Bursa'da bir alışveriş merkezinde bulunan Pırlant Mağazası, konsept değişikliği nedeniyle altın takılarında yüzde 50 indirim yapacağını duyurunca mağazaya akın oldu.
Altın yüzük, kolye, küpe, bileklik ve saatlerde yüzde 50 indirimden haberdar olan Bursalılar sabahın erken saatlerinde mağazaya akın etti. Eşini ya da nişanlısını yanına alan çiftler, sabah saat 06.00’da açılan mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
3 SENEDİR BEKLENEN SAAT
İndirim fırsatı değerlendirmek istediklerini dile getiren vatandaşlar, fiyatların çok uygun olduğunu ifade etti. Vatandaşlar şunları söyledi: “Sabah 05.30’da geldim. 425 TL fiyata iki tane saat aldım. Çok uygun. Üç senedir bu saatin düşmesini bekliyordum. Bu fiyata düştüler, çok da iyi oldu.” Nişanlısına saat almaya geldiğini söyleyen bir genç ise, “Saatler çok güzel. Bakmaya çalışıyorum ama daha uyanamadım” diye konuştu.
100 TL'YE DE VAR 20 BİN TL'YE DE
Pırlant Mağazası Direktörü Cüneyt Balcı da, yeni açılan mağazalarda ve konsept değişikliği yapılan mağazalarda ürünleri yüzde 50 fiyatla müşteriye sunduklarını dile getirdi. Bu mağazada da pırlanta konseptine geçtiklerini belirten Balcı, şunları söyledi: “Müşterilerimizi tüm ürünlerde yüzde 50 indirimle ödüllendiriyoruz. Ürün yelpazemiz oldukça geniş. 200 TL’den başlıyor. Bu bugün için 100 TL demek. 10 bin, 15 bin, 20 bin, müşterilerimizin tercihine göre, ürün çeşitlerimiz var. İlgi de çok iyi. Bu beklediğimiz bir durumdu. Daha önceki AVM açılışlarımızda bunu görmüştük. Bugün de oldukça yüksek bir ilgi var

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • saksı30 Ağustos 2013 18:08

    para olmasa bile kart var. nasılsa devlet baba af çıkartır kart borçlarınızı öder dimi. biz enayiyiz kart kullanmıyoruz paramız yoksa almıyoruz. sonra kart batağından geçilmiyor diye inliyor vatandaş. alma kardeşim 5-6 tane altın mal alsan ne almasan ne ölüp gidicen borca girmenin ne gereği var?

  • iyi ama kim bunlar 30 Ağustos 2013 16:21

    iyi ama kim bunlar

  • metin30 Ağustos 2013 14:10

    Bu ulke adam olmaz gereksiz olan herseye talep cok olur sonra millet para yok der avrupada isci bulma kurumunun onunde millet kuyrul olur.

  • hilmi30 Ağustos 2013 14:08

    bende sabah 5.30da sabah namazına gittim. dünya işlerini mal mülk sevdasını bırakalı çok oldu. boş işler altınmış gümüşmüş senetmiş dolarmış. kim mezara 1 kuruş sokabilmiş. sokmuşta ne olmuş. dünya malı birazda sen oyalan..