E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaadet Partisi'nden Matrix göndermeli ekonomi paylaşımı---

Saadet Partisi'nden Matrix göndermeli ekonomi paylaşımı

Saadet Partisi'nden Matrix göndermeli ekonomi paylaşımı
07 Ağustos 2020 - 21:38 borsagundem.com

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, "Ülke olarak önümüzde iki seçenek var; ya bu sanal büyümeye inanarak, kendimizi kandıracağız ya da ülkemizin gerçeklerini görerek, üretime dönük yatırımlara yöneleceğiz" paylaşımında bulundu

BORSAGUNDEM.COM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'deki ekonomik duruma ilişkin bir paylaşımda bulundu. Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla, dolar ve euronun tarihi zirvelerini görmesinin ardından, hükümet, muhalefet ve tüm Türkiye'nin gündeminde ekonominin olduğu bu günlerde, Karamollaoğlu'da tartışmalara dahil olmuş oldu.

Karamollaoğlu'nun paylaştığı videoda, rekorlar kıran ve sanal gerçekliği konu alan Matrix filmine gönderme yapılarak, "Ülke olarak önümüzde iki seçenek var; ya bu sanal büyümeye inanarak, kendimizi kandıracağız ya da ülkemizin gerçeklerini görerek, üretime dönük yatırımlara yöneleceğiz" mesajı yer aldı.

Karamollaoğlu'nun paylaştığı videonun tamamı şu şekilde:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkan Kaya12 Ağustos 2020 06:47

    Kol kola girdiğiniz CHP ve HDP ile getirdiginiz Ekrem İstanbul'da pardon kayak merkezleri ile yaptığı devasa hizmetler pardon harcamalar ile kanıtladı gerçekleri....metriks pardon metres temel

  • HADİ LEN07 Ağustos 2020 23:52

    SİZ Mİ YÜKSELTECEKSİNİZ ÜLKEYİ YÖNETTİĞİ İLDE TOPLU CİNAYETE ENGEL OLMAYAN ADAMLA