E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaadet Partisi'nden hükümete elektrik, doğalgaz ve su faturası çağrısı---

Saadet Partisi'nden hükümete elektrik, doğalgaz ve su faturası çağrısı

Saadet Partisi'nden hükümete elektrik, doğalgaz ve su faturası çağrısı
16 Mart 2020 - 21:31 borsagundem.com

Karamollaoğlu, “Elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını, esnafın ve iş dünyasının başta kamuya olan vergi borçları olmak üzere, kamu bankalarına olan kredi borçlarının tehirini gerekli görüyoruz” İfadelerini kullandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hızlı alınan kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri tebrik ettiğini ifade ederek, “Bu süreçte aziz milletimiz, hijyen kurallarına dikkat etmeli, toplu ortamlardan kaçınmalı ve hayatı yavaşlatma sürecine girmelidir” dedi.

“YETKİLİLERİ TAKDİR EDİYORUZ”

Toplumun farklı kesimlerinde oluşabilecek ekonomik yükler için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini savunan Karamollaoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü;

*Küresel salgına dönüşen koronavirüsle mücadelede ilk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ediyoruz. Bu süreçte aziz milletimiz, hijyen kurallarına dikkat etmeli, toplu ortamlardan kaçınmalı ve hayatı yavaşlatma sürecine girmelidir.

*Hayatın yavaşlatılmasıyla birlikte toplumun farklı kesimlerinde oluşabilecek ekonomik yükler için gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır.

*Bu sebeple; hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını, esnafın ve iş dünyasının başta kamuya olan vergi borçları olmak üzere, kamu bankalarına olan kredi borçlarının tehirini gerekli görüyoruz.

*İktidarın gecikmeden gerekli adımları atmasını önemsiyor, ayrıca bu hususta meslek kuruluşlarının ve özellikle Odalar Birliği’nin etkin olmasını bekliyoruz.

*Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yaşar17 Mart 2020 14:13

    helal olsun aslında biz millet olarak hep şakşak cıların peşinden gittik temel bey şimdi sizi taktir ettım AK PARTİYLE birleşin onlara yol gösterın oyum sizin bundan sonra

  • b.kemancı17 Mart 2020 12:51

    kıymetini bilemediğimiz kıymetli Erbakan hocamızın tedrisatından geçmiş bir kişilik olarak sizi bugün çok takdir ettim benim yıllardır düşündüğüm bir şeyi açığa vurdunuz .bir bela gelince trrilyonlar boşa akıtılıyor ya yaşarken emekli dul yetim e hakkı verilmiyor defterde 2 trilyon borç yazsa ne olur karşılığ binlerce rahat yaşam olur insanlık olur.çok mutlu oldum çok nurlar içinde yat Erbakan hocam arkan sağlammış.

  • Miasafir17 Mart 2020 03:19

    Gereksiz yorum yapan insan..iş verenim ben.. benim kiramı stopajımı kim ödeyecek..asıl sen atıp tutuyorsun..bi kaç ay sonra işsiz kalırsa kimseden ekmek bulamazsan ağlama

  • ----------- ??????????-------------16 Mart 2020 23:07

    doğalgaz ın tamamı yurt dışından elektrik bir kısmı dışarıdan dövizle alınmakta bunun parasını kim verecek.öyle bekara karı boşamak kolay derler.öyle kolaymı. bunun ki krizde siyaset yapmak olmuş.aynen chp lilerin yaptıkları gibi.

  • misafir17 Mart 2020 09:09

    geçmediğin köprünün parasını veriyoruzya , buda aynısı olacak. Alınmasın tabiki fatura üzerindeki vergi  çalışılmadık durumda parayı nerden bulupta vereceğiz.