E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​RVP'den faul isyanı!---

​RVP'den faul isyanı!

​RVP'den faul isyanı!
21 Ağustos 2015 - 01:30 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Atromitos maçı sonrası konuştu

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız golcüsü Robin van  Persie, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Atromitos takımını  deplasmanda 1-0 yendikleri maçta, tur kapısının sonuna kadar açıldığını söyledi.

Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Van  Persie, Avrupa kupalarında deplasmanda atılan golün avantajından bahsederek,  şunları kaydetti:

"İyi bir skor aldık. Turu geçme adına kapı sonuna kadar açıldı. Bizim  için 0-0 bile çok iyi sonuçtu ama deplasmanda 1 gol atmak Avrupa kupalarında her  zaman çok önemli olmuştur. Bizim için harika bir sonuç. İkinci maçta sahamızda  taraftarlarımızın vereceği desteği düşününce bu skor çok daha anlamlı oluyor.  Durum iyi gözükse de yolun yarısındayız. İkinci maç bizi bekliyor. Hala kat  edilmesi gereken bir diğer yarısı var."

Karşılaşmanın ortada geçtiğini anlatan Hollandalı futbolcu, "İlk  yarıda 4-5 gol pozisyonu bulduk ama şanssızdık ve golü bulamadık. Maç ortada  gidiyordu ve onlar da pozisyonlar yakaladı. Tehlikeli bir takım olduklarını  söyleyebilirim. Bizim için gol yememek önemliydi. Maçın sonuna kadar gol umudunu  taşıdık ve açıkçası biraz şanslıydık, golü bulduk" ifadelerini kullandı.

"FAUL" SÖYLENTİLERİNE İSYAN ETTİ

Robin van Persie, Atromitos yedek kulübesinin golde faul yaptığı  şeklinde itirazlarının iletilmesi üzerine, "Vücudumu kullandım. Bazen omzunuzu  akıllıca kullanmak gerekir, ben de bunu yaptım. Hakemin doğru bir karar verdiğine  inanıyorum. Çünkü pozisyonda hiçbir şekilde faul yoktu. Gol, doğru karardı" diye  konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)