E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'ya çağrı yapan tek ülke Türkiye---

Rusya'ya çağrı yapan tek ülke Türkiye

Rusya'ya çağrı yapan tek ülke Türkiye
06 Temmuz 2020 - 16:02 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus hayayolu şirketi Aeroflot’un Başkanı Vitaliy Savelyev’le gerçekleştirdiği görüşmede yabancı partnerlerin Rus turistler de dahil, yabancılar için sınırlarını ne zaman açacağının belli olmadığını söyledi

Putin, Savelyev’le yaptığı görüşmede “Avrupa da dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinden partnerlerimizin ne yapacağı belli değil. Henüz kendi aralarında bir neticeye varamıyorlar. Yaz tatili döneminde bile, Rus vatandaşları da dahil, üçüncü ülkelerin vatandaşlarına sınır ve topraklarını ne zaman açacakları belirsiz” ifadelerini kullandı.

Bu bağlamda Savelyev’in sektörün durumu ve bu durumdan nasıl bir çıkış yolu bulacağı konusundaki görüşlerinin önemli olduğunu belirten Putin, “Bunu birçok kez görüştük, konuya bir kez daha dönüp net adımlar belirlemenin vakti geldi” dedi.

Türkiye’nin 15 Temmuz'da uçuşların başlatılmasını teklif ettiği biliniyor, ancak Rusya hala bu konuda bir karar vermiş değil.

Rusya Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yuriy Tsvetkov, Türkiye’nin iki ülke arasındaki uçuşları 15 Temmuz’dan itibaren başlatma teklifini görüşmeye hazır olmadıklarını, sınırların açılması konusunun hükümetin ayrıcalığı olduğunu Türk mevkidaşlarına bildirdiklerini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yasemin07 Temmuz 2020 12:32

    Ekonomi uçuyor sürekli ülke ülke arayıp turist yollasınlar koranalı hasta farketmez yeterki gelsinler ama yok ne olacak şimdi ekonomi bu kadar iyi ise bu yalvarış neden

  • Ali06 Temmuz 2020 17:48

    Kapılar Mayıs ayına kadar açılmaz.Rusya da vaka sayısı saklanıyor. 

  • Başka dost yok06 Temmuz 2020 16:57

    Ehehehe şimdi dış güçler az sonra kankamız sonra dış güç sonra kanka vs vs vs boşverin yahu takmayın kafanıza bakınız KKTC yi tanıyan veya tanıyabilen tek bir ülke varmı dostum diye hitab ettiğimiz? Yok e o zaman rusun yunanın almanın yaptığına neden takılalım son derece normal bunların alayı böyle alışmayı geçtik ezberledik artık.

  • ismail08 Temmuz 2020 02:28

    Azerbaycan tanıyamaz.Kktc yi tanırsa Karabağın bağımsızlığını da tanımak  zorunda kalır.Herşey dostlukla ilgili değil dostum.

  • bjk kral07 Temmuz 2020 14:08

    azerbaycan bile tanımadı

  • hacı dayı06 Temmuz 2020 16:12

    adiler