E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya’ya ait askeri uçak düştü! Tüm mürettebat öldü---

Rusya’ya ait askeri uçak düştü! Tüm mürettebat öldü

Rusya’ya ait askeri uçak düştü! Tüm mürettebat öldü
25 Şubat 2022 - 05:49 borsagundem.com

Rusya’ya ait AN-26 tipi askeri kargo uçağı, Ukrayna’nın doğusunda yer alan Donbass bölgesinin yakınındaki Voronej kentinde düştüğü ve tüm mürettebatın hayatını kaybettiği açıklandı

Rusya'nın Ukrayna'da ilerleyişi devam ederken, Ukrayna'nın doğusunda Rusya sınırında yer alan Donbass yakınındaki Voronej kentinde Rusya'ya ait AN-26 tipi askeri kargo uçağının düştüğü bildirildi.

Rusya Savunma Bakanlığı'na bağlı Batı Askeri Bölgesi tarafından yapılan açıklamada, “24 Şubat’ta Voronej Bölgesi’nde askeri teçhizatın taşınmasına yönelik planlı uçuş sırasında Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri’ne ait An-26 uçağı düştü. Mürettebat hayatını kaybetti” denildi.

Açıklamada, uçağın teknik bir nedenle düştüğü ifade edilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Gerilim artıyor! Rusya'nın işgal sırasındaki kaybı açıklandı

 

Ukrayna açıkladı: Hostomel geri alındı

 

Zelenskiy: Yalnız bırakıldık

 

Avrupa konseyi, Rusya'ya uygulayacak yaptırımları görüşecek

 

13 dev Rus şirketine borç kısıtlaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis 25 Şubat 2022 13:24

    olan gençlere oluyor. Koskoca dünya be kardeşim. bir daha gelecek olan var mı ? yok... bırakın da hayatlar yaşansın... ailelerin canları yanacak,çocukların ve özellikle kadınların. ;Bir doktor 1 can için bazen yıllarca, onlarca yıl özveriler emekler külfetler masraflar ederek yaşaıyor... başka bir can pisi pisine savaş diye başka engel olmasa 100 yıl yaşacak insan göçüp gidiyor... Akıl fikir işi değil bu savaş..Savaş ..Biden yada putin başına bişe gelse göçecem diye  7/24 doktorları saraylarında tutarlar, bu gençler gidiyor bak kararların için. onu düşünmezler... masada çözülecek işler hep aslında