E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRusya'ya 5-0 yenilen Suudi futbolculara ceza kapıda---

Rusya'ya 5-0 yenilen Suudi futbolculara ceza kapıda

Rusya'ya 5-0 yenilen Suudi futbolculara ceza kapıda
15 Haziran 2018 - 15:00 borsagundem.com

Suudi Arabistan Spor Kurulu Başkanı Türki eş Şeyh, Dünya Kupası'nın açılış maçında Rusya’ya 5-0 yenilen milli takım oyuncularının istenilen performansın yüzde beşini bile sergileyemediğinden dert yandı.

Suudi Arabistan Spor Kurulu Başkanı Türki eş Şeyh, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Oyuncularımızın kazanması için elimizden geleni yaptık, 3 yıl boyunca  tüm masraflarını karşıladık, dünyaca ünlü bir teknik direktörle anlaştık. Ama belli ki oyuncuların yetenekleri ve potansiyeli bu kadarmış. Bu, kabullenmemiz gereken bir gerçek" dedi. 

Takımın kötü performansı nedeniyle Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve Suudi taraftarlardan özür dileyen Eş Şeyh, kaleci Abdullah el Mayouf, forvet Muhammed el Sahlavi ve defans oyuncusu Usame Hevsavi'nin para cezası alacağını açıkladı. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hoca16 Haziran 2018 06:18

    bu başarısız milli takım teknik direktörüne ayda 50.000 tl maaş verildi.adı da imparator fatih:)

  • Ali15 Haziran 2018 20:13

    CAHİL CAHİL yorum yapmayın bu takımlar suriye katar gibi takımlarla ön eleme oynuyor biz ise avrupa takımları ile

  • torku15 Haziran 2018 20:44

    cahil cahil konuşmayın, Türkiye dünyanın 17. büyük ekonomisi, Avrupaki ülkelerin çoğu Türkiye'den nüfus olarak ve ekonomik olarak küçük. Norveç, İsveç, İzlanda, Belçika, Estonya, Letonya, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkeler Avrupada da var.

  • emekci15 Haziran 2018 18:36

    bu utanç Türkiye'ye yeter. bu kadar kötü takımların yer aldığı turnuvaya bile katılmayı başaramımış bizim mlli takım. federasyon istifa!

  • baturayersin15 Haziran 2018 17:03

    bu takım bile dünya kupasına gitmiş bizim yöneticiler istifa etmiyor türkiyede futbolu bitirdiler beşiktaşı bıraktı kulüp zirve yaptı iki şampiyonluk sampiyonlar liginde ikinci tura çıktı bu adamı kim buraya getirdi 81 bunun cezasını çekiyor TFF BAŞINDA KEYİF YAPIYORLAR 300 TL FORMA SATMASINI BİLİYORLAR ÇEKSİN GİTSİNLER

  • Bika16 Haziran 2018 10:51

    Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören istifa edip kendi şirketlerinin yönetimiyle uğraşsın. Beşiktaş'ı borç batağına soktuğundan beri TL' nin de değer kaybetmesiyle bilançosu bir türlü düzelmiyor.