E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan saldırı açıklaması---

Rusya'dan saldırı açıklaması

Rusya'dan saldırı açıklaması
19 Aralık 2016 - 19:56 borsagundem.com

Rusya Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç'in silahlı saldırıya uğramasının ardından Rusya'dan ilk açıklama geldi

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı saldırı düzenlendi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Karlov'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Zaharova, Karlov'a düzenlenen saldırının BM Güvenlik Konseyi'nin gündemine taşınacağını ifade etti.

22.35 Başbakan Binali Yıldırım'ın, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırıya uğramasına ilişkin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere ilgili bakanlardan bilgi aldığı ve gelişmeleri takip ettiği belirtildi.

ZAHAROVA: BÜYÜKELÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ankara Büyükelçisi Karlov'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Zaharova, Karlov'un vurulmasını terör saldırısı olarak gördüklerini belirtti. Zaharova, Karlov'a düzenlenen saldırının BM Güvenlik Konseyi'nin gündemine taşınacağını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KALAADDİN19 Aralık 2016 23:51

    Güzel Ülkemizi PKK ve Fetö gibi adi şerefsiz vatan haini örgütler ile iktidarsızlaştırmak İsten ABD ve Avrupa Ülkelerine karşı Dikkatli ve sürekli uyanık olmalıyız. ülkemizi sevelim koruyalım, birlik olalım. Türk mallarını ve ürünlerini tüketelim, Türk Esnası Kazansın.