E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan S-400'lerin ikinci parti sevkiyatı açıklaması---

Rusya'dan S-400'lerin ikinci parti sevkiyatı açıklaması

Rusya'dan S-400'lerin ikinci parti sevkiyatı açıklaması
19 Ağustos 2019 - 06:13 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Uşakov, S-400'lerin ikinci parti sevkiyatı konusunda Türkiye ile aktif şekilde çalışmaların sürdüğünü söyledi

Türkiye'nin satın aldığı ve ilk sevkiyatın yapıldığı S-400'lerle ilgili Rusya'dan açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Yuriy Uşakov, S 400'lerle ilgili açıklama yaptı. Rus yetkili, Türkiye'ye ikinci S 400 sisteminin sevkiyatı konusunda aktif olarak çalıştıklarını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Yuriy Uşakov, Türkiye ile ikinci S-400 hava savunma sistemi sevkiyatı konusu üzerinde aktif olarak çalışıldıklarını söyledi.

Danışman, iki ülkenin askeri-teknik işbirliği alanında en geniş şekilde müzakerelerinin devam ettiğini belirtti.

Aydınlık'ın aktardığına göre Uşakov Türk tarafının resmi olarak Su-35 savaş uçaklarının olası tedariki için girişimde bulunup bulunmadığı sorusunu da yanıtsız bıraktı.

S-400'lerin ilk sevkiyatı Temmuz ayında Ankara'ya sevk edilmişti.

S-400'ler, uzun menzilli radar tespit sistemi, komuta kontrol ünitesi, füze rampası ve angajman radarı olmak üzere 4 ayrı parçadan oluşuyor. Sistemin en hassas parçaları olan füzelerse deniz yoluyla teslim edilecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)