E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan olay Türkiye hamlesi!---

Rusya'dan olay Türkiye hamlesi!

Rusya'dan olay Türkiye hamlesi!
18 Aralık 2015 - 10:21 borsagundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, düşürülen uçağın karakutusunu basının önünde açtı. İnceleme sonuçları 21 Aralık'ta paylaşılacak

Rusya Hava Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Sergey Dronov, Türkiye ile yaşanan kriz hakkında önemli açıklamalar yaptı.
 
Sergey Dronov basın toplantısında "Rus uçağının Türkiye'nin hava sahasını ihlal etmediğini gösteren tüm gerekli kanıtlara sahibiz" dedi.
 
Dronov ​"Uçağımıza Suriye'de saldırılan bölgede havadaki durumla ilgili yayımlandığımız verileri Türkiye dahil kimse şu ana kadar yalanlamadı" ifadelerini kullandı.
 
KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK
 
Öte yandan uçağın karakutusu da gazetecilerin önünde açıldı. Ancak uçağın karakutusundan elde edilen ilk verilerin 21 Aralık Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.
 
14 FARKLI ÜLKEDEN UZMAN İNCELEYECEK
 
Bu arada karakutu kayıtlarının incelenmesi için 14 farklı ülkeden uzman davet edildiğini ama bu teklife sadece Çin ve İngiltere'nin olumlu yanıt verdiği açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ne kadar da çok varmış18 Aralık 2015 20:21

    "Bir ülke çıksın da Türkiye'ye savaş açsın, şu AK Parti'ye haddini bildirsin" diyebilecek kadar alçalan ne kadar çok hain varmış. Darbe girişimiyle dahi AK Parti'yi iktidardan düşüremeyen saftirik cemaatin kalıntı beyinsizleri şimdi dış politika konusunda ahkam kesip hüküm veriyor. Ancak AK Parti düşmanlığı yaparken ülkesine hainlik ettikleri de gün gibi aşikar. Allah ıslah etsin...

  • gerçekçi olalım18 Aralık 2015 15:22

    bırakalım içi boş milliyetçi edebiyatları gerçekleri görelim; dış politikada geri dönüşü çok zor hatalar yapılmaya devam ediyor!! tek dost ya da stratejik ortak kalmadı! şimdi de mavi marmarada diklendiğimiz israile yanaşmaya başladık!! bir ülke itibarı kadar güçlüdür, bizim itibarımız ne durumda şuan acaba??

  • buffet18 Aralık 2015 15:05

    adamlar yanlış üstüne yanlış yapıyor.yüzde 50 oy alıyorlar.bu millet bedelini çok ağır ödeyecek.

  • paralel de paralel18 Aralık 2015 13:40

    bu işin altında da paralel var diyecekler..... saftrik millete aldatıldık , vuran pilotlar paraleldenmiş deyip rusyadan da özür dileyecekler....

  • vatandaş18 Aralık 2015 13:21

    zaten türkiyede sınırı ihlal etti diyemedi sınıra yaklaşıyorsunuz geri dönün demişler dönmeyince düşürmüşler.tsk açıkladı bunu.ama angajman böyleymiş herhalde kuralı budur dediler.

  • cüneyt18 Aralık 2015 12:10

    bence Ruslar haklı olabilir. İlk günden beri sınırı ihlal etmedik deyip durdular.

  • varol18 Aralık 2015 11:13

    ispata gerek yok sen ALISMISSIN dilenci treni gibi istedigin memleketlerin (Estonya, Israil, Tûrkiye) hava sahalarini gezmeyi, sonrada kal deki ben ihlal etmedim !Yalan ve Tacizlerinle NASIL bir dost ülke olabilirin ki ? Herkezin düsmanisin ! Zaten ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Mark Milley, ABD'nin ‘bir numaralı' düşmanının Rusya olduğunu söylemisti.

  • xx18 Aralık 2015 10:54

    Çağırdıklarına göre karakutuda oynama yapmışlardır kesin.Niye 21 aralık!

  • x-men18 Aralık 2015 10:49

    AYARLARINIZDA BOZUKLUK VAR... DÜZELTİN... BUNLAR İNCE BİR HESAP PEŞİNDE. PLAN TAKILDI YAAA... NASIL DOĞRU ÇIKARIZ DİYE SAPLANTI HALİNE GETİRDİLER...

  • Ahmet18 Aralık 2015 10:42

    milli duygu bu olsa gerek..mahluklar hergün onlarca - yüzlerce sivil öldürüyorken kimenin sesi cikmiyor!! zalim dünyadayiz..