E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan NATO'ya flaş uyarı: Çatışmaya yol açabilir!---

Rusya'dan NATO'ya flaş uyarı: Çatışmaya yol açabilir!

Rusya'dan NATO'ya flaş uyarı: Çatışmaya yol açabilir!
23 Mart 2022 - 12:21 borsagundem.com

Kiev yönetiminin sürekli pozisyon değiştirmesi nedeniyle Ukrayna ile müzakerelerin zora girdiğini belirten Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir" dedi.


Lavrov açıklamalarında "Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir" ifadelerini kullandı. Lavrov ayrıca Ukrayna ile görüşmelerin zorlu olduğunu, Kiev'in sürekli pozisyonunu değiştirdiğini dile getirdi.

Lavrov açıklamasında ayrıca, "Suçu ve suçluyu belgelemek BMGK'nın görevidir. Biz bu konu ile ilgili baya endişeliyiz. Her iki tarafından da düşüncesini bilmeliyiz. Uluslararası kuralların ihlal olmaması için harekete geçmeliyiz. Sadece kendi çıkarlarımız çerçevesinde değil her iki tarafı da düşünmeliyiz" ifadelerine yer verdi.

Polonya geçtiğimiz hafta Ukrayna'ya uluslararası barış gücü misyonu gönderilmesi ve savunması için gerekli araçların verilmesi gerektiğini açıklamıştı.

NATO liderleri Rusya-Ukrayna savaşı için toplanıyor

 

Rusya'dan dünyayı endişelendiren mesaj: Putin nükleer silahlara başvurabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serok agopyan23 Mart 2022 20:49

    ermeni asıllı yiğit dışişleri bakanımı haklı buluyorum.kahrolsun naziler,kahrolsun faşizm.zafer rusyanındır,zafer solcularındır.herşey güzel olucak.2023 bizimdir.

  • Mucise Reis ;)23 Mart 2022 14:26

    Rsuay fazla köşeye sıkıştırılıyor. ABD Avrupa devletierini Rusların üzerine sürecek. Bu kadar gerilim olmaz. Rusya çıkış bulamaz ise, yaaa ben rusya olarak gerileyip, geri düşüp, krizlerle boğuşacağıma... Avrupayıda peşimden getiririm diye riske girebilir. ABD , Rusya nın itaatkar ol. emir al benden. istediklerimi yap gibi muamele ediyor. Rusya bu duruma asla evet demez. amerıka - rus gerilimi bizdeki yunan-Türk gerilimi gibi. yıllardır aynı çözümsüz mücadele. Ruslar sömürge olarak akdenizden açılırsa İngiltere-abd-Fransa+Almanya hem pazar, hem ticaret, hem yeni müttefiklerini kaybeder. Rusya ile uzlaşmaları zor çunku. Rusların bölgesinde hapis olup iç gündemi ile oyalanacak kadar güçsüz olmasını istiyor. Ruslar Türkiye ile iyi lişkilere girecek ama ABd baskısı bir çekilde bizlere vuracak. ruslara para verme, geliştirme vb. vb. diye