E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan İngiliz gazetecilere yaptırım---

Rusya'dan İngiliz gazetecilere yaptırım

Rusya'dan İngiliz gazetecilere yaptırım
18 Ağustos 2023 - 21:26 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı, 54 İngiliz vatandaşına ülkeye giriş yasağı getirdi. Yasak getirilen İngiliz vatandaşları arasında önemli gazetelerin çalışanları da bulunuyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında bürokratlar, BBC, The Guardian ve The Daily Telegraph'tan bazı gazetecilerin de bulunduğu 54 İngiliz vatandaşına ülkeye giriş yasağı getirdi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İngiliz hükümetinin Rusya'ya yönelik "düşmanca tavrıyla" bağlantılı olarak önlemlerin alındığı belirtildi.

YAPTIRIMLAR DEVAM EDECEK

Bu bağlamda, Ukrayna'ya misket bombası verilmesinden sorumlu olduğu belirtilen İngiltere Savunma Bakan Yardımcısı Annabel Goldie'ye Rusya'ya giriş yasağı konulduğu belirtilen açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında yakalama kararı veren Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Karim Khan'ın da yaptırım listesine alındığı kaydedildi.

BBC, The Guardian ve The Daily Telegraph'tan bazı gazetecilerin de bulunduğu 54 İngiliz vatandaşına ülkeye giriş yasağı getirildiği bilgisine yer verilen açıklamada, bu yöndeki yaptırımların devam edeceği ifade edildi.

Rusya'ya rağmen Karadeniz'i geçen tahıl gemisi Boğaz'da

 

Rusya'da sermaye kontrolü olacak mı?

 

Rusya'da üniversite eğitimine zam geldi

 

NATO'dan savaşı bitirecek teklif: Rusya'ya toprak verin!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)