E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan askeri operasyon hazırlığı yapan ülkelere çağrı---

Rusya'dan askeri operasyon hazırlığı yapan ülkelere çağrı

Rusya'dan askeri operasyon hazırlığı yapan ülkelere çağrı
13 Nisan 2018 - 20:28 borsagundem.com

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzia, ''Egemen bir devlete karşı tehlikeli askeri hazırlıklar yapıldığını gözlemlemeye devam ediyoruz ve bu ülkelerin liderlerine durumu derhal gözden geçirmeleri çağrısı yapıyoruz." dedi

Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, Suriye'ye olası askeri müdahaleye ilişkin, ''Uluslararası hukuku ihlal edecek şekilde egemen bir devlete karşı tehlikeli askeri hazırlıklar yapıldığını gözlemlemeye devam ediyoruz ve bu ülkelerin liderlerine durumu derhal gözden geçirmeleri çağrısı yapıyoruz.'' dedi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Rusya'nın talebi üzerine ABD'nin Suriye'ye olası askeri müdahalesini ve Suriye'deki son gelişmeleri görüşmek üzere toplandı.

Nebenzia, Doğu Guta'nın Duma ilçesindeki kimyasal silah saldırısının ''uydurma'' olduğunu savunarak, ABD, Fransa ve İngiltere'nin Suriye'de sadece rejimi devirmekle ilgilendiğini söyledi.

Nebenzia, ''Uluslararası hukuku ihlal edecek şekilde egemen bir devlete karşı tehlikeli askeri hazırlıklar yapıldığını gözlemlemeye devam ediyoruz ve bu ülkelerin liderlerine durumu derhal gözden geçirmeleri çağrısı yapıyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Truman13 Nisan 2018 23:44

    Antidemokratik ülkeler çok heyecanlandılar ve korku içinde bekliyorlar.

  • KILIÇ13 Nisan 2018 21:27

    KİMYASALI KULLAN DE DUMAYI TEMİZLEDİK DEYİP İNSAN NESLİNİ YOK EDİN KALK BU KARARI GÖZDEN GEÇİR DE RUSYA BAŞ SORUMLUDUR HESAP SORULMALI.

  • Kamil14 Nisan 2018 01:26

    Amerikanın katlettigi milyonların hesabını kim sorcak güç böyle birşey güçlü isen haklısın güçlü isen sözün geçer ve gerizekalılarda kuyudaki taşı çıkarmaya çalışırlar.

  • Selahattin abi13 Nisan 2018 23:14

    Bundan emin misin? Kanıtın nedir ? ABD dediği için mi inanıyorsun ?